keskiviikko 12. joulukuuta 2018

VW-johto kyykytti päättäjät tuhon tielle!

Niinpä vain kävi, että valtuuston riidat loppuivat kerralla. Kaikki katkeruus, tora ja urputus päättyi äänin 43-0. Ainoastaan Esa Aaltonen sentään yritti sanoa jotain, mutta hänkään ei esittänyt mitään. Kyseessä on ensimmäisen kauden valtuutettu, joten todettakoon hänen nousseen loistavaksi välähdykseksi Uudenkaupungin synkän mustasta valtuutettujen massasta. Yhteistyö ajoi ohi kaupungin ja sen asukkaiden edun. He ketkä halusivat kehittää kaupunkia tulosvastuullisesti pitkällä jänteellä, antoivat kaiken periksi. Onnittelut VW-johdolle!

Nyt kuljemme taloudellisen tuhon tietä ja ajamme kaupunkimme väkilukua alas. Yhdenkään valtuutetun ei tule maanantain kokouksen ja kaupunkilaisten tarjoaman joulupuuronsyönnin jälkeen arvostella kaupungin tulevia toimia - TE ANNOITTE PERIKSI! Sen sijaan, että kaupunkimme palvelut kehittyisivät vastuullisella talouspolitiikalla, saamme demohuuhaata ja kaikkea kivaa. Nyt te periksi antajat voitte liittyä riippusänkyjonoon ja huutaa riemuiten: UPEETA, VALTAVAA!

Lopuksi onnittelut Walalle ja Vasamalle, te todellakin johdatte tätä kaupunkia. Te komensitte rääpäleet ruotuun ja rakensitte sovun, jonka hintana tapahtui arvovalintoja äänin 43-0: Riippusängyt-sairaalansängyt 43-0 - puuastiat-kaupunkilaiset 43-0 - taantumus-kehitys 43-0 ja äänin 43-0 kaupunginjohtaja istuu pallillaan tukevammin kuin koskaan. Onnittelut Heikille ja Jaanalle, te hiljensitte tyhjien tynnyreiden kolinan ja teitte valtuutetuista teille uskollisen hattiwattilauman!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!