lauantai 8. joulukuuta 2018

Historiamme suurimmat päätökset maanantaina!

Tämä teksti löytyy suositusta kaupunkimme palvelupisteestä. Niin asiakkaat kuin henkilökunta turvataan suojaverkolla, jottei putoileva betoni uhkaa heidän maallisen vaelluksen pituutta eikä laatua. Sopiikin kysyä: KUINKA ONNISTUNUTTA OLI SÄÄSTÄMINEN ja MITÄ ELISPÄIVÄN SÄÄSTÖT MAKSAVAT TÄNÄÄN?

Maanantaina valtuusto päättää kaupunkimme historian taloudellisesti mittavimmat hanke/hankkeet. Itse asiassa se jo päätettiin, että mahtava koulu/monitoimihalli/uimahallikombinaatti tehdään. Maanantaina siunataan asiat lopullisesti. Kun puhumme kymmenistä miljoonista ja KKK:n jälkeen summa nousee ylin sadanmiljoonan euron, voimme vain ihmetellä sitä kuinka vähillä tiedoilla ja kaupunkilaisilta salassa jätti hankkeiden valmistelu on saanut edetä.

Muistelkaapa aikoinaan valtuustolle esitetty, päiväkoti-ikäisen piirustuksen tyylinen, Tontonmäki esitys. Tuolloin puhuttiin parista miljoonasta eurosta, nyt puhutaan KKK:n kanssa pahimmillaan sadastamiljoonasta eurosta ja ei edes Tontonmäen esityksen tasoista töherrystä ole kaupunkilaisille julkaistu. Toisaalta tämä taitaa olla linjassa kaupungissamme vallitsevan perinteisen valmistelukulttuurin kanssa: MITÄ ISOMMISTA SUMMISTA ON KYSE, SITÄ OLEMATTOMIMMILLA TIEDOILLA PÄÄTTÄJÄT TEKEVÄT PÄÄTÖKSEN!

Demokadusta tupsahti jälleen massiivinen tietopläjäys, mutta Chausescu-kaliberin rakennushankkeista ei lurahda tiedon jyvääkään. Taitaa päättäjieme tavoitteena tehdä ja toteuttaa isoja rakennelmia romanialaisella tyylillä aina taloutta myöden niin, että hankkeen valmistuessa Chausescukin vetää haudassa pari immelmannia - KYLLÄ ROMANIAN KANSA MAKSOI JA KOTA MAKSAA VAKKA-SUOMEN KANSA!

Yleensä jonkin suuren ja kalliin toteuttamiseen valmistaudutaan säästämällä, jotta hanke ei nyykähdä taloudellisten rahkeiden olemattomuuteen. Meillä toimitaan toisin, kun rahoituspohjaa ohennetaan kipoilla, kupeilla ja muilla huuhaahankkeilla. Ilmeisesti kyseinen toimintamalli sai alkunsa riippusänkyinvestoinnista, joka takasi niin poliittisille kuin yrittäjä mataameille ihanan upeat ja valtavat pohtimispuitteet sekä rauhoittavan näköalan Paskalahteen.

Kääntäkäämme katseemme kaupungin suosituimman palvelupisteen tilaan, jossa käyttäjiä varoitetaan päähän mahdollisesti putoavista betonin palasista. Jos päättäjät päästivät po. rakennuksen säästäen nykytilaan eli korjauskelvottomaksi, USKALTAAKO SAMOJEN TOLVANOIDEN ANTAA PÄÄTTÄ KYMMENIEN MILJOONIEN HANKKEESTA? Meidän päättäjämme muistuttavat perheenpäätä, jolle vaimo antoi kauppa reissulle satasen, jotta perheen pää toisi lapsille ruokaa ja vaateita; mutta perheenpää saapui kotiin viinalta tuoksahtaen, olutkoreja kantaen sekä iloinen virne naamalla laulaen: UPEETA, VALTAVAA!

47 kommenttia:

 1. Kiitos käynneistä ja Hartolle kommentista! Romanian veijaria todellakin kutsuttiin ajatusten Tonavaksi tai hän kutsututti itseään Ajausten Tonavaksi - ehkäpä ajatusten tolvana olisi sopinut paremmin..

  VastaaPoista
 2. Kumpi on suurempi ajatusten tolvana, Järvinen vai Laaksonen?

  VastaaPoista
 3. Järvinen sentään maksaa paljon veroja.

  VastaaPoista
 4. Laaksonen ja Järvinen ovat niin vaatimattomia ja yhteistyökykyisiä kavereita ettei tosikaan. Katsokaa kaupungin taloutta ja näätte mitä ne on saanu aikaan.

  VastaaPoista
 5. Korihait-puolue haluaa isoooon katsomon sekä parketin.

  VastaaPoista
 6. Mitä tuohon blogialustuksen kuvaan tulee ja etenkin sen kuvan tekstiin, niin kuka tai ketkä ovat ne henkilöt, jotka kantavat vastuun jos sieltä uimahallin kattorakenteista ylhäältä putoaakin vähän raskaampia rakenteiden palasia?
  Estääkö joku turvaverkko -muka- vakavamman kattorakenteen romahduksen eli mitä sen verkon itseasiassa pitäisi estää?
  Alkaako jo olla aika sulkea uimahalli turvallisuussyistä?
  JAa

  VastaaPoista
 7. Aaltonen on helvetin oikeassa. Ugissa eläminen alkaa olla terveysriski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Turvaverkko saattaa estää pienien betonipalojen putoamisen päähän mutta ei isojen. Pitää alkaa olla oikeasti huolissaan uimahallissa käydessä?

   Poista
 8. Kaikille uimareille juustomuotti turvakypärksi. Se on kulttuurihistoriallisen kaupungin omaisuuden hyötykäyttöä.

  VastaaPoista
 9. Laaksonen ja Järvinen ovat itseensä täynnä olevia valtuutettuja. Kumpaakaan ei kiinnosta kaupungin etu.

  VastaaPoista
 10. Hyvä on että Järvisen ja Laaksosen Suurimmalla projekti korihait menee hienosti ja taloudellisesti on kaikki kunnossa mitä voi tältä taustajoukolta odottaa,

  VastaaPoista
 11. Kaupunginhallitus on vastuussa, jos uimahallissa sattuu onnettomuus.

  VastaaPoista
 12. Tuskin on kh. Vastuullinen on henkilö. Se löytyy tekniseltä tai hyvinvointisektorilta.
  Kannattaisi herätä sillä taholla, joka tuollaisia tiedotteita liimailee julkiseen tilaan jossa on paljon ihmisiä ja erityisesti lapsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos päättäjät eivät anna rahaa hallin kunnossapitoon ja varallinen uimahalli pidetään päättäjien päätöksellä auki, ei siitä voi työntekijöitä syyttää.

   Poista
  2. Ketkä ne päättäjät ovat ja mistä se päätös löytyy, että uimahalli on pidettävä auki?

   Poista
  3. Jotka eivät sulje vaarallista rakennusta, päättävät pitää sen auki.

   Poista
 13. Uudenkaupungin uimahalliin kyltti VARO HEIKKOA KATTOA UIMINEN OMALLA VASTULLA

  VastaaPoista
 14. Päättäjiä ei kiinnosta huomisen kokouksesta keskusteleminen. Valtuustoon mennään ja tehdään kuin muutama puolueen johtaja käskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna odottaa pikakokous ja sen jälkeen armoton mölinä netissä.

   Poista
 15. Ja aulaan mennessä rappusissa, mää meinasi sanno.

  VastaaPoista
 16. Ugin vasemmistolliton valtasivat kommunistit. Forss määrättiin poistamaan kaikki tohtori Laaksosta koskevat kommentit blogistaan. Demokratian murhenäytelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä on monesti muistakin kirjoitettu tosi törkeää. Ja vaikka on pyydetty poistamaan, niin ei ole poistanut. Harto on nyt monella tapaa lirissä.

   Poista
  2. Kyllä siellä on monesti muistakin kirjoitettu tosi törkeää. Ja vaikka on pyydetty poistamaan, niin ei ole poistanut. Harto on nyt monella tapaa lirissä.

   Poista
  3. Kerro yksikin esimerkki etten olisi pyydettäessä pooistanut.

   Poista
  4. Millä tavoin Harto on lirissä? Hänen vastuunsa blogi kirjoituksista on olematon varsinkin kunnallisista luottamusmiehista kirjoitettaessa. Googlettamalla asia selviää ilman vääristellyn tiedon levittämistä. Blogi on omansa vastuu kohde esim. Mitä vittua lehden päätoimittajan saama rankaistus osoittaa miten erilaisista asioista on kyse. Lehti on lehti vaikka se ei olisikaan paperille painettu niin lehden sisällöstä vastaa aina päätoimittaja.

   Poista
  5. Klo 11.11 miksi valehtelet ja panettelet törkeästi. Tuollainen ei ole mistään kotoisin. Taidat olla kommunisti Laaksosen kätyri? Tuollaista ei tervejärkinen sepusta.

   Poista
 17. Ugi sai oman isä Aurinkoisen. Tottele tai sinut viedään Siperiaan.

  VastaaPoista
 18. Narsisti on päässyt vasemmistossa valtaan.

  VastaaPoista
 19. Vassareista tunnetaan 2 kommunistia Laaksonen ja Juha Suominen. Hekö asiat päättävät vai saavatko apua muista Hartoa ja hänen suosiotaan kadehtivasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua tulee kätyreiltä Lauri Aronen ja Sari Raivonen.

   Poista
 20. Miksi U:gin liikekeskusta ei enää virkisty - ei edes rahalla?

  VastaaPoista
 21. Valtuustonistunto osoitti Forssista tuli Laaksosen ja Järvisestä Walan juoksupoika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokohan nyt tyhjien tynnyrien kolina loppuu?

   Poista
 22. Niin menivät Järviselle annetut äänet Walalle ja Forfrssille annetut äänet Laaksoselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja Javalle annetut äänet meni Walalle.

   Poista
 23. Kiitos käynneistä, kommenteista ja vaalitulkinnasta! Niinhän taisi käydä, että minulle annetut äänet valahtivat Walan laariin!

  VastaaPoista
 24. Miksi kantaa huolta jostain tai joidenkin "äänistä" kun valtuustossakin on enää vain yksi puolue? Olivathan kaikki 43 valtuutettua samaa mieltä kaikista päätettävistä (hallituksen esittämistä) kaupungin asioista semminkin kun kyseessä oli vielä vuoden 2019 talousarviokokous!
  Enpä muista moista.

  Enemmän olisin huolissani uimahallin kantavien kattorakenteiden kestävyydestä ja uimahallia käyttävien turvallisuudesta etenkin jos tuollainen tiedote, joka yo. kuvassa näkyy, edelleen löytyy uimahallin joltain sisätilan seinältä.
  JAa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luuletko tosiaan, että ensimmäistäkään valtuutettua kiinnostaa uimahallin kattorakenteet. Niille riittää, kun saa seurata johtajaa ja kertoa kavereille olevansa valtuutettu.

   Poista
 25. ..sitten alkaa kiinnostamaan useampaakin kun jotain peruuttamatonta tapahtuu vaikka jollekin pienelle lapselle. Varmistakaa nyt oikeasti siellä Uudessakaupungissa, mikä tilanne siellä uimahallissa on tämän tiedotteen asiayhteydessä.
  Enää ei voi sanoa, ettei "me tiedetty".
  Java,
  laita valokuvaamasi tiedote jakoon Facebookiin isommalle jaolle.

  VastaaPoista
 26. Laaksonen hajoitti vuodessa vassarit. Toinen vuosi vielä niin toiminta loppuu kokonaan Ukista. Näin kommunistit ovat toimineet kaikissa yhteisöissä. KIITOS LAAKSONEN!!!

  VastaaPoista
 27. Pitääkö tosiaan paikkaansa, että Hartoa ollaan rankaimassa? Kertokaa? Mikäli pitää paikkaansa niin minä ja perheeni emme enää Vasemmistoliittoa äänestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat. Minä en ole vasemmistoliittolainen, äänestin Harto Forssia henkilövaaleissa. Olen äärettömän pettynyt, kun kaupungin ylivoimaisesti paras päättäjä heitetään syrjään.

   Poista
 28. Vasemmistoliittoa ei uskalla enää äänestää. Äänet menevät aina Laaksoselle.

  VastaaPoista
 29. Laaksoslaiset romuttivat vassemmistoliiton uskottavuuden

  VastaaPoista
 30. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Suoraan sanoen en voi ymmärtää Harton saamaa kohtelua. Hän on tehnyt kymmeniä vuosia töitä Uudenkaupungin, sen asukkaiden ja vasemmistoliiton eteen; Harto on kaiken kukkuraksi puolueensa suvereeni ääni harava ja silti hän istuu ilman päätösvaltaa kaupunginhallituksen pöydässä kuin joku nallekarkin syöjä. Harto on osoittanut olevansa merkittävä sillanrakentaja yli puoluerajojen silloin, kun kaupungin ja sen asukkaiden etu niin vaatii. Nyt Harto istuu kenties viimeistä kauttaan valtuustossa ja palkintona on paskat silmille - HÄVETKÄÄ SAATANAT!

  Minä olen Harton kaveri, joten olen ehkä jäävi arvioimaan häntä, mutta silti totean kokemuksesta Harton olevan yhteistyökykyinen, asioihin perehtyvä ja heikoimpia puolustava luottamusMies! Järvisen ja Laaksosen arvostelijoille totean: Antakaa olla, sillä heillä on vain yksi ääni, kuten muilla valtuutetuilla. Jos näiden asema tuntuu liian suurelta arvostakaa niitä kymmeniä muita, jotka antoivat kaksikolle heidän saavuttamansa aseman. Jospa tämä nimettömien nimellisiin kohdistuva sättiminen loppuisi tähän!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!