lauantai 15. joulukuuta 2018

EKOTEKO: VAIHDETAAN HELSINKI KARJALAN KANNAKSEEN!

Maailman puhtautta ja tulevaisuutta uhkaavat rikkaat maat ja ökyt - Suomen puhtautta uhkaavat Helsinki ja vihreät! Harvassa Suomen kaupungissa heiluu vihreitä johtajia ja jos jossain niin Helsingissä heitä heiluu. Luulisi kyseisen kylän olevan oikea Suomen ekopiste, mutta saastepesähän se on. Yleensä pääkaupungeissa rajoitetaan yksityisautoilua, jos sinne on yhteisillä rahoilla rakennettu paikallisjunia, metroja, bussilinjoja, raitiotieverkko jne.. Niin muualla vaan ei meillä.

Kun muualla Suomessa ajetaan alas terveyspalveluita ja julkista liikennettä, pääkaupunkiseudulla pistetään raha haisemaan kaikkeen muuhun paitsi kansaan: Maksetaan miljoonia yhdelle australialaiselle, jotta saadaan hämärän näköinen kirjasto, kaavaillaan tanssintaloa jne.. Näin meillä vihreyden Mekassa pistetään haisemaan. Samalla, kun vihreät vastustavat ydinvoimaa, haluavat tukea muuten kannattamatonta tuulivoimaa, heidän ykköskylänsä saastuttaa hiilivoimalla enemmän muun Suomen henkilöautot yhteensä. Kun toteamme Helsingin olevan vain hallintokeskus ja muiden työllä loisivien ökyjen pesäpaikka, lienee asiaan syytä puuttua ja pelastaa, jos nyt ei maailmaa, niin ainakin Suomi!

Muutenkin meidän, vihreiden mielestä junttimoukkien, ja vihreidenvälillä vallitsee kaiken tasoinen juopa.  Vihreät haluavat tänne pakolaisia, kun monikulttuurisuus on kliffaa; me haluamme esim. lopettaa sodat ja ryöstökalastuksen, jotta kenenkään ei tarvitse lähteä vieraille maille pakolaisiksi. Vihreät haluavat kaikki suomalaiset kaupunkeihin, kun me haluamme asua lähellä luonnon vihreyttä. Ja suurin ero lienee siinä, kun me haluamme maahan edullista und puhdasta energiaa, vihreät eivät moisen päälle perusta sillä heidän sähkönsä tulee pistorasiasta töpseliin.

Jotta Suomi kykenee hoitamaan kansainväliset velvoitteet ja sitoumukset ympäristöasioissa plus kolmannessa maailmassa, meidän tulee ladata voimaa niihin ihmisiin, ketkä eivät haihattele esim. rasistisesti monikulttuurisuudesta vaan painavat todellisia töitä paremman Suomen ja paremman maailman puolesta. Ainoa tie, jotta pysymme velvoitteissamme, löytyy joutoporukan ja siipipaikkakuntien loisimisen lopettamisesta. Siirrytään oikeudenmukaisuuden tielle: Otetaan ökyiltä ja haihattelijoilta takaisin heille ulosmitattu työntulos ja annetaan työmiehelle oikeus elää omalla palkallaan, omassa omakotitalossa ja ajella omalla henkilöautollaan.

Jos pääsisimme eroon Helsingistä ja vihreistä, olisi Suomen ilmastotavoitteet reilassa. Ilman vihreitä ja pääkaupunkiseutua jokaiselle jäisi rukasti enemmän käteen palkastaan. Miksi siis elätämme tällaista maailmaa tuhoavaa ja omaa elämisentasoamme vahvasti nakertavaa kuppikuntaa asukkaineen. Meitä muita suomalaisia on sentään tässä maassa reilu enemmistö ja maassamme vallitsee demokratia. Eivät ökyt ja vihreät sentään mitään aatelisia ole ja me rahvasta, joten adressi keräämään nimiä Helsingin vaihtamiseksi Karjalan kannakseen! Luonnollisesti me pistäisimme samalla rajavalvonnan kuntoon, jottei tänne ala hyppiä luontoa tuhoavia monikulttuurisuutta kaipaavia rasisteja.

42 kommenttia:

 1. Hartoa painostetaan rajusti. Ote Forssin blokista:

  Mitä tulee Harto Forssin määräaikaiseen kolmen kuukauden erottamiseen, niin asia on ollut työn alla jo kuukauden. Sillä ei ole mitään kytköksiä päivänpolitiikkaan, se ei ole kosto yhtikäs mistään eikä se edes liity hänen henkilöönsä. Se liittyy vain ja ainoastaan hänen käytökseensä ja siihen, miten hän on laiminlyönyt tahattomasti ja tahallisesti blogin ylläpitäjän vastuunsa. Tästä on keskulteltu eri yhteyksissä jo 1,5 vuoden ajan, joten nyt ei olla toimittu hevosen selässä.

  Lokakuussa johtokunta päätti velvoittaa Harto Forssin poistamaan kaikkiin tahoihin kohdistuvat asiattomuudet, solvaukset ja henkilökohtaisuudet blogistaan. Tähän Harto sitoutui luvaten tehdä parhaansa asian korjaamiseksi. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, joten kun marraskuussa kaksi yhdistyksen jäsentä koki loukkaavaksi Harton blogissa antaman valheellisen tiedon tämän valtuustokauden paikkavalinnoista, halusivat he keskustella Forssin erottamisesta sillä perusteella, ettei johtokunnan aiempaa päätöstä ole noudatettu. Näin ollen asiasta käytiin pitkä keskustelu ja äänin neljä puolesta ja kaksi tyhjää asia vietiin johtokunnan käsittelyyn. Siellä sen puolesta äänesti viisi, kaksi äänesti tyhjää. Kukaan ei vastustanut Forssin erottamista. Päätös syntyi täysin demokraattisesti tavanomaisen yhdistyksen tavan mukaan.

  Päätös haluttiin alun perin pitää salaisena Forssin ja yhdistyksen suojaamiseksi tarpeettomalta julkisuudelta. Kuitenkin ilmeisesti Forss itse päätöstä ja sen tarkempia seurauksia tuntematta halusi lähteä kampanjoimaan asialla sekä blogeissa että sähköposteissa, joiden parissa hän vietti myös valtuuston kokouksen 10.12. Itse päätöstä Forss tuskin tunsi, koska hän poistui kokouksesta ennen sen syntymistä eikä hän ollut vielä voinut saada pöytäkirjaa ennen kuin aloitti asiasta kertomisen tietovuodon muodossa täysin omavaltaisesti.

  Nyt asian tietää jokainen halukas. Ja paljon siitä on myös tullut kiitosta. Kuten on tapana, enemmistö on hiljaa tyytyväinen ja pieni vähemmistö räyhää vääristeltyjen huhujen ja puhtaan raivon varassa.

  VastaaPoista
 2. Kuku tommosia kehtaa kirjottaa?

  VastaaPoista
 3. Omat koirat ei pure vaan raatelee!

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Vasemmistoliiton sekä sen edeltäjien taustalla piilee satavuotinen historia ja nyt liikkeen mainetta tärvätään oikein olan takaa. En tiedä skismojen syitä, mutta korostan useiden paikallisten vassareiden savuttaneen asemansa Harton äänillä. Harton äänisaalis perustuu miehen poliittiseen työn arvostukseen. Tuo työ on kestänyt kymmeniä vuosia ja siitä ovat hyötyneet niin uusikaupunkilaiset kuin po. puolue. Kuvitelkaapa miltä nykytilanne näyttää ulospäin ja minkä kuvan se antaa vasemmistoliitosta ja kuinka se vaikuttaa puolueen ensi vaalien äänimäärään!

  Minun vaikutusmahdollisuudet vellovaan ongelmaan liikkuvat julkilausumien tasolla, mutta, vaikka en vassareihin lukeudu, kannan huolta kyseisen poliittisen vaikutuskanavan kuivumisesta olemattomiin. Uusikaupunki tarvitsee erilaisia poliittisia toimijoita, sillä ilman niitä ei synny uusia ajatuksia. Muistakaa sekin, että ilman Harton yhteistyökykyä tämä kaupunki olisi ajautunut selvitystilaan, emmekä me nyt hyysäisi kippojen puitteita saati suunnittelisi uusia opetus/liikuntapuitteita.

  En voi uskoa, että tohtoritasoinen ihminen tukijoineen ei kykenisi sopimaan puolueen ylle laskeutunutta toraa. Sopimisen voittajat löytyvät uusikaupunkilaisista ja tohtorista itsestään, sillä ilman sopua hän saa päihinsä niin, että nuppi tutisee jo eduskuntavaaleissa. Joskohan vaikkapa vassareiden Nurminen, joka aikoinaan järkimiehenä sai paskaa silmilleen, kutsuisi pukarit koolle, löisi nyrkkiä pöytään ja laittaisi omat ruodut ojennukseen. Onneksi tämän eripurankin takaa löytyvät järkevät ihmiset, joten eihän tilanteen laukaisemiseksi tarvita kuin sovittelija, kutsu ja kutsutuilta hieman epäitsekästä lähimmäisen kunnioittamista.

  VastaaPoista
 5. Ne jotka eivät tartu Javan ehdotukseen, näyttävät yhteistyökyvyttömyytensä.

  VastaaPoista
 6. Ei taida ainakaan Raivosta kiinnostaa yhteistyö. Vaatii kunnioitusta pienen piirin päätökselle.

  VastaaPoista
 7. Nimenomaan tohtori ei pysty sopimaan. Hän on aina oikeassa, tietää kaiken, ei anna muille suuvuoroa, ei kuuntele muiden puheenvuoroja ovathan ne moukkamaisen typeriä.

  VastaaPoista
 8. Onhan tämä naurettavaa. Forssin ja Valkosen blogeissa voi vapaasti oikoa ja korjata muiden kommentteja, jos tuntee ne vääriksi. Ongelma syntyy siitä, että omat faktat eivät eikä verbaliikka riitä. Siksi vaaditaan keskustelun lopettamista. Jos keskustelu loppuu, kukaan ei tiedä mistään mitään ja pieni piiri voi tehdä mitä haluaa.

  VastaaPoista
 9. Java ja Juha saatiin vihakirjoituksilla ja valheilla pudotettua valtuustosta. Hartosta tuli vassarien ääniharava ja nyt häntä yritetään vainota ja painostaa hiljaiseksi. Harton myötä katoasi viimeinen kaupunkilaisten kanssa keskusteleva valtuutettu.

  VastaaPoista
 10. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Puhutaanpa hiukan demokratiasta eli siitä, miten kaupunkilaiset käyttäytyivät vaaleissa. Ilman suurta rahaa, populistisia adresseja ja vaalivalheita eli omalla pitkäjännitteisellä työllään Harto sai 135 kaupunkilaisen äänet - Li sai vasemmistoliitossa seuraavaksi eniten ääniä eli 90. Sami Laaksosen saama äänimäärä oli 75 eli ilman Harton ääniä hän ei olisi päässyt koko valtuustoon. Viime aikoinaan esiin noussut Sari Raivonen sai kuntavaaleissa 13 kaupunkilaisen äänet.

  Toivon vasemmistoliitolta kaupunkilaisten antamien äänien kunnioittamista, sillä ilman kaupunkilaisten Hartolle antamia ääniä muutama äänekäs olisi nyt totaalisesti äänetön. Jospa Partanen, Grönlund, Aitamurto, Jokinen ja Nurminen pistäisivät puolueen palikat vaalituloksen edellyttämään kuntoon. Toinen vaihtoehto on tarjota kaupunkilaisille erimielisiin kohdistuvien vaikenemispyyntöjen sijaan avointa peliä ja kunnon selitys. Mikäli näin ei käy syntyy poliittisia ruumiita ja vasemmistoliitto häviä inkojen tyylillä poliittiselta kartaltamme.

  VastaaPoista
 11. Valkonen voisi keskittyä kokoomuksen asioihin ja jättää riidankylvämisen.

  VastaaPoista
 12. Oliko Valkosen kommentissa asiavirheitä esim. saatujen äänimäärien osalta?

  VastaaPoista
 13. Äänimääräni oli liian pieni, mutta ei haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynneistä ja kommenteista ja Harto tarkennuksesta! Harto sai 142 kaupunmilaisen äänen.

   Poista
 14. Jav alla on nyt hätä kädessä, kun valtuusto teki päätöksiä yksimielisesti. Tähän saakka hän on haukkunut että valtuutetut riitelevät... Koeta Jari nyt päättää, mitä mieltä olet valtuuston toiminnasta.

  VastaaPoista
 15. Kiitos käynneistä, kommenteista ja tuntojeni tulkinnasta! Eiköhän näillä päätöksillä koko kaupungilla ole hätä. Tuntuu lähinnä koomiselta: jos muutma kuukausi sitten yli puolet valtuutetuista oli huolissaan kaupungin taloudesta ja uhosi kaupunginjohtajan ja Walan erottamisella niin, nyt he tanssivat nöyrinä Walan pillin mukaan. Sovulla oli kova hinta.

  VastaaPoista
 16. Jos koko ajan riidellään niin koulut ym. jää rakentamatta. Parempi laiha sopu kuin lihava riita...Ja nämä rakentamis-ja purkuhommat ovat sellaisia, että maallikko ei ole niissä asiantuntija. Pitää vaan luottaa virkamiehiin, joilla on virkavastuu niissä asioissa.

  VastaaPoista
 17. Jos koko ajan riidellään niin koulut ym. jää rakentamatta. Parempi laiha sopu kuin lihava riita...Ja nämä rakentamis-ja purkuhommat ovat sellaisia, että maallikko ei ole niissä asiantuntija. Pitää vaan luottaa virkamiehiin, joilla on virkavastuu niissä asioissa.

  VastaaPoista
 18. Minua huolestuttaa yleinen ilmapiiri. Kirjoitan tänne enkä Harton blogiin ettei hänen päälleen sälytetä mitään. Kommentit kh:n kokouksesta saivat huolestumaan ja otin selvää mitä siellä tapahtui. Harton kanssa en ole keskustellut aikoihin joten jättäkää hänet vihdoin rauhaan. Kh:n kokouksessa pj otti Laaksosen aloitteesta esiin Itämeren risteilyn ja Hartoa syytettiin vuotamisesta vaikka kukaan ei tiennyt mitä oli vuodettu. Pj oli ulkona kuin lumiukko ja otti puheeksi alustuksen sävyn joka ei ollut hänen pirtaansa sopiva. Eikö kh:ssa ole ketään selkärankaista. Tällaiset puheet pitää lopettaa alkuunsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halituksessa kuulemma ensimmäisen kerran puhuttiin pöntöstä.

   Poista
 19. Ellei Harto uskalla enää mitään kirjoittaa niin etkö sinä Java voisi selvittää ketkä lähtevät Itämeren risteilylle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kysymästä! Minulla ei ole samanlaisia virallisia tietolähteitä kuin Hartolla, mutta voinhan minä kysyä ystäviltäni Mörnestä tai muutamalta hallituksenpöydässä istuvalta. Ainoa jäljellä oleva poliittinen vahvuuteni lienee se, että en ole koskaan paljastanut tietolähdettä.

   Poista
 20. Erilaiset mielipiteet tulkitaan riidan kylvämiseksi ja hallituksen pj.n mukaan jopa kiusan tekemiseksi. Olen erittäin huolestunut kun päättäjät on valittu asukkaitten edunmukaan toimimaan. Nyt näyttää siltä että toimitaan 43-0 edun vastaisesti. En nyt yhtään ihmettele miksi politiikkoja arvostellaan hyvinkin jyrkästi keskustelu palstoilla, eikö olisi peiliin katsomisen paikka, eikä syytellä Hartoo. Silläkö ne ongelmat ratkee??

  VastaaPoista
 21. Kiitos käynneistä ja kommenteista sekä ohjeista! Itse en kerkiä täälläkään paljon käyskennelle ja Harton blogissa en ehdi piipahdella lainkaan. Mutta älkää missään nimessä hyljätkö Harton blogia. Jos sen teette, blogi nyykähtää ja juuri sitä määrätyt tahot toimivat. Harton puntti ei vähästä tutise, joten hänen jaksamistaan ei tarvitse pelätä vähääkään. Olen keskustellut useiden politiikkaa seuraavien kaupunkilaisten kanssa ja hekin ihmettelevät tilannetta.

  Luonnollisesti, niin minua kuin muitakin, ihmetyttää valtuuston yksimielistyminen. Yhtä äkkiä kovat puheet taloudesta ja virkahenkilöiden raju arvostelu muuttui kaiken hyväksynnäksi. Mikä oli periksi antamisen hinta eli mistä käytiin kauppaa ja ikä on käydyn kaupan hinta? -Toivottavasti tämä sopu ei käy kaupungille armottoman kalliiksi

  VastaaPoista
 22. Piis änd laav. Tästä linkin eli plarin nimilistasta manifestin perässä ei ole kuin 6 kk. Yksimielisyys tuntuu nyt todellakin kovin vieraalta. Kas tässä Vainion ja Walan linjan puuhatyypit listattuna
  https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/34646018_2141956085819636_8761443884648628224_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=47f705d8086db778dc941df836300261&oe=5C9B1D8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just joo. Ihmetyttää? Mistä tehtiin kauppaa, Walan jatkosta puheejohtajana ja kokoomus sai elinkaarimonumentin läpi?

   Poista
 23. Hartoa on moitittu siitä, että hän julkaisee blogissaan muita ihmisiä halventavia panetteluja. Hän olisi tahtoessaan voinut poistaa herjat. Mutta hän ei ole sitä halunnut tehdä. Antaa kyllä kuvan Hartosta itsestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä tänne pahin Harton julkaisema herja, niin ihmetellään sitä porukassa.

   Poista
 24. Harto ei julkaise blogissaan kuin omat blogialustuksensa ja kommenttinsa. Se on sitten toinen asia, mitä pitäisi alkaa poistaa tulleista blogikommenteista. Eiköhän mies ole kaikki ne kommentit poistanut, joita hänen on pyydetty poistettavan.

  VastaaPoista
 25. Junnila oli kaukaa viisas, kun jätti öykkärit ensimmäisenä. Nehän seuras pian perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö Forss ollut ensimmäinen, Partanen oli allekirjoituksensa arvoinen.

   Poista
 26. Joko Järvinen halua korottaa A. Vainion palkkaa?

  VastaaPoista
 27. Ei kai nyt sentään kun Vainion lähtöpalkka oli isompi kuin Kosken loppupalkka. Näin on sanottu. Kumpi on enemmän aikaansaava?

  VastaaPoista
 28. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. Ugin vassareilta on kadonnut viimeinenkin tolkku. Kuulin äsken heidän osastonsa rahoittavan Laaksosen vaalikampanjan. Raivonen on kuskina ja hänelle maksetaan kilometrikorvaus, hotelli yöt maksetaan sekä järjestettävät juhlat esiintyjeineen. Muiden ehdokkaiden kampanjan maksaa ehdokas itse jopa isoilla pankkilainoilla ja tukiryhmä kerää rahoitusta.

  VastaaPoista
 30. Täh??? Kuskille kilometrikorvaukset ja hotelli yötkin? Paikallinen yhdistys on varmaan konkassa vuoden päästä. Minä en ainakaan ala maksamaan mitään korotettuja vuosimaksuja tyhmien päätösten vuoksi!!!!!

  VastaaPoista
 31. Harto Forss rahoittaa myös osan.

  VastaaPoista
 32. Kiitos käynneistä sekä kommeteista! Joskohan rauhoittaisimme Laaksoset, Järviset, Harton jne. teksteistä ja antaisimme joulumielen voittaa. Jos tietää jonkun nimen ja osoitteen eikö ole parempi puutua hänen tekemisiinsä suoraan. Poistin yhden kommentin ja toivotan mukavaa joulun odottelua kaikille.

  VastaaPoista
 33. Mitä ihmettä? Onko Forss oikeasti erottu puolueensa paikallisyhdistyksestä?

  VastaaPoista
 34. Ehkä hän tietää eli Sami Laaksonen:
  http://vizualize.me/Netzahualpilli

  VastaaPoista
 35. 41 kommenttia, virkistävää mielipiteenvaihtoa kirjoituksen ajatuksesta, vaihdetaan Helsinki Karjalan kannakseen??

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!