keskiviikko 12. joulukuuta 2018

LAHJOITETUT PUUASTIAT SAAPUIVAT VANHAAN KUNNANTALOON!

Sainpa juuri tietooni väittämän, jonka mukaan kaupungille lahjoitettu puuesinekokoelma sai suojan itselleen. Jo jonkin aikaa sitten lahjoitetut puuesineet sijoitettiin Kalannin entiseen kunnantaloon. Myös Mörnestä minulle kerrottiin, että vanha Kalannin kunnantalo, jouduttiin äärimmäisen pikaisesti tyhjentämään uuden esinevyöryn alta. Aiemmin po. kunnantaloon varastoitiin kaupunkimme arkistoa. Kaupungissamme on tehty merkittävä linjapäätös ja arvovalinta, jossa tavara ajaa ohi inhimillisten tarpeide, sairaiden, ikäihmisten ja lapsien 43-0!

Käsittääkseni kaupungissamme piti perustaa kipposäätiö, jolle kaupunki vuokraa entisen kunnan talon. Nyt ilman päätöksiä ja ilman vuokrasopimusta puuastiat löysivät tiensä Kalannin vanhaan kunnantaloon. Tätä voidaan jo pitää uusikaupunkilaisen virkahenkilödiktatuurin ja luottamushenkilöiden nonseleerauksen huippuna. Meillä virkahenkilöt tekevät mitä lystäävät vähät välittäen kaupunkilaisten edusta tai luottamushenkilöiden tahdosta. Uudessakaupungissa asioille ei enää viitsitä hakea päättäjiltä edes muodollista toteutuslupaa - kyseessä on megatasoinen luottamushenkilöiden ylenkatsominen ja aliarvostaminen. Ja valtuutettumme eivät edes enää uhoa; nyt he nyyhkyttävät kuin nurkkaan jahdatut marsut hokien virkahenkilöille: UPEETA, VALTAVAA! Mitä tähän voi muuta todeta kuin: 43-0!

28 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä,ei voi sanoa kuin voi v... U kun katsoo budjettia. Eipä hätää nostetaan veroja vuonna 2020.

  VastaaPoista
 2. Koko valtuuston saisi lopettaa, kaupungin rahojen tuhlausta.

  VastaaPoista
 3. Onhan se varmaan peruspalvelua säätiön perustaminen. Miksi siitä ei puhuttu mitään valtuuston kokouksessa? Kauppoja oli siis tehty. Teille, meille ja niin.
  Mitä tulee seuraavaksi???

  VastaaPoista
 4. Ihan sama kun kaikki jatkossa hyväksytään 43-0. Koska rysähtää jäävuoreen kunnolla on vain ajan kysymys. Veikkaus on 5/2019

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuutta ei kerrota. Talouden tilanne salataan kaupunkilaisilta. Kun Uusikaupunki viimeksi oli konkurssin partaalla, valehdeltiin kaiken olevan paremmin kuin koskaan ja sitä juhlittiin torilla makkaran ja kahvin voimalla.

   Poista
 5. Harton blogissa kysyttiin vassarien kommareita. Kirjoitan täällä sillä Harto poistaa nykyisin tämän laatuiset kommentit. Aktiiviset junttaajat ovat Sami Laaksonen, Sari Raivonen ja myötätukijat Juha Suominen ja Lauri Aronen.

  VastaaPoista
 6. Alkavat mennä vassari Forssin ja persu Valkosen blogit sekasin. Juttuja kylvetään suunnasta toiseen.

  VastaaPoista
 7. Olemme kuin Neuvostoliitossa, jossa totuus ei löydy lehdistä vaan kansalaisten keskusteluista

  VastaaPoista
 8. Harto on julkaissut blogissaan törkeyksiä muista päättäjistä.Eikä pelkästään Laaksosesta.Siitä voin päätellä minkälainen ihminen Forss on. Nauttii ilm.kun muita panetellaan. Hyvä että saatiin törkeydet loppumaan.

  VastaaPoista
 9. Eniten olen julkaissut itseäni koskevia törkeyksiä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Jospa anettaisiin ihmisten sättimisen kuihtua olemattomiin ja nautitaan kukin tykönämme lajitovereidemme tarjoamasta monipuolisesta ajatustarjonnasta. Puututaan jatkossa toistemme ajatuksiin ja tekoihin jättäen tekijöiden persoonat rauhaan. KIITOS!

  Minun täytyy oikaista yksi juttu: Perussuomalaiset on kahdesti puoluehallitustasolla päättänyt etten ole kyseisen puolueen jäsen, joten en sen enempää ole sen kuin minkään muunkaan puolueen jäsen. Tämä ei tarkoita ettenkö arvostaisi paikallisia perussuomalaisi ja muiden puolueiden jäseniä.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi 14.32 jatkaa edelleen törkeyksien kirjoittamista, eivät näköjään loppuneet. Siirryit sitten tänne javan palstalle jatkamaan törkeyksiäsi.

  VastaaPoista
 12. Mitä törkeyksiä 14.32 kirjoitti? Ei mun mielestä mitään

  VastaaPoista
 13. A Vainio iloitsee henkilöjunakokeilusta, johon ei tule riittämän matkustajia.

  VastaaPoista
 14. Lastenhoitoon ei ollut varaa eikä senioripassiin nämä molemmat olisi tuonut pienet satsatut eurot takaisin, nyt satsataan miljoonaprojektiin, ovat arvottomia pesän sytykkeitä, kaupunlaiset nyt päätetään ettei siihen varastoon mennä.

  VastaaPoista
 15. Mistä siittä demokadusta saa lisätietoa lukea? Siis sen tulevaisuudesta. Pystyisi päättämään myykö talon ja siirtyy sosiaalipummiksi kaupunkiin, kun rauhanpuistossa kuulemma sängytkin...

  VastaaPoista
 16. Demokatu vaan tulee hups vain. Demokadun tomasta kivasta saat lukea aina jälkikäteen . Muista olla samaa mieltä, muuten olet negatiivinen ja ikävä ihminen.

  VastaaPoista
 17. Johtajuusongelma on todellinen. Seuraavassa täydennettynä listauksena kaupunginjohtajan teesit.
  Vetovoimatekijöinä kaupungissa ovat tuleva koulu, joka valmistuu ehkä 5-6 vuoden päästä.
  Vuokra-asuntojen valmistuminen, joita valmistuu liian hitaasti vanhaan rakennuskantaan nähden.
  Kehittyvä kaupunkikeskusta, joka on kehittynyttä vain yksittäisten tapahtumien yhteydessä keskikesällä ja silloinkin vain viikon vuodesta.
  Turun amk:n etäopiskelupiste eli huone, johon kaupunki ostaa poikkeuksellisen kalliit kalusteet 35000 eurolla ja silti huone jää vähälle käytölle rajoitetulla aukiololla kun opiskella voi kotisohvallakin keskellä yötä etänä.
  Mahdollinen henkilöjunaliikenne eli siis vielä mahdollinen.
  Yhteenvetona nämä kaupunginjohtaja Atso Vainion vetovoimatekijät voi lukea tiistain plarista sivulta 5. Summana se on väkiluvun pieneneminen edelleen 36 asukkaalla 2017-2018 lokakuun välillä.

  VastaaPoista
 18. Vainio höpöttää vailla ideoita mitä sattuu. Häneltä puuttuu kyky nähdä tulevaisuuteen ja kyky reakoida ajan haasteisiin ja saada organisaationsa toimimaan kaupunkilaisten eduksi. Meiltä puuttuu johtajuus ongelma, kun meillä ei ole johtajaa, joten silloin ei voi olla johtajuuttakaan.

  VastaaPoista
 19. Virkamies joka on antanut luvan puukippojen siirtoon erotettava tai siirretään museonhoeajaksi proviisiopalkalla.

  VastaaPoista
 20. Päinvastoin täällä jaetaan palkintoja huonosta johtamisesta

  VastaaPoista
 21. Ryhmä 43-0 oli yksimielisesti kippojen kannalla. Antoi samalla 50000 euroa kipposäätiön perustamiseenkin. Ei huono päätös ollenkaan vai mitä. Turhaan Vainiota sätitte. Yksimielisyyttä pojat nyt!

  VastaaPoista
 22. KEnen kanssa on asiat sovittu sillä kipposäätiötä ei ole vielä voitu perustaa sillä perustamiseen annettu raha ei ole vielä lainvoimainen.

  VastaaPoista
 23. Tavarat on siirretty. Kaikki ajallaan. Joulutkin vietetään välissä.

  VastaaPoista
 24. Mitä hullumpi juttu, sitä varmemmin kaikki menee Ugissa läpi. Nyt hulluus on huipussaan äänin 43-0.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!