torstai 31. elokuuta 2017

KAUPUNKILAISET MAKSAVAT: Reissu-Walan waellukset alkoivat!

Walan edellisellä waltakaudella päättäjät  ja valmistelijat waelisivat solkenaan kuntalaisten piikkiin. Tekninen puoli piti kokouksia aina Saksassa asti. Skumppa-Hulda risteili ahkerasti alaisineen. Walan viimeisen waltakauden kalkkiviivoilla päättäjät pistivät töppöset kohti Unkaria. Tuolloin Uudenkaupungin Sanomat valisti kaupunkilaisia semminkin sittemminkin Unkarin matkan olleen tärkeä ja välttämätön reissu Uudenkaupungin matkailun kasvun kannalta.

Nyt, kun vettä on virrannut Sirppujoessa ja kaloja  kuollut juomavesialtaassamme eli aikaan on vierinyt Unkarin matkasta, voi jokainen katsella ympärilleen ja todeta Unkarin reissun käytännön vaikutuksia Unkariin ja unkarilaisiin. Eipä ole kaupunkiimme noussut unkarilaiskorttelia eikä unkarilaisten matkailijoiden hillittömästä invaasiosta ole sen enempää havaintoa kuin erään ehdokkaan sairaalan henkiin herätys lupauksista. Uutisvälineen valheellinen härskiys paljastui jälleen kerran.

Nyt muutama päättäjä, jotka edustavat viiden valtuutetun ryhmää, kävivät muutaman valmistelijan kanssa perehtymässä pohjoisen kouluoloihin. Kuinkahan demokraattinen em. poppoon koostunus oli ajatellen koko valtuustoa? Entäpä tiedonjako, joka Walan waltakaudella ei avoimuudella mässäillyt? -Taitaapa koko äventyri ollut manipulointimateriaalin haku reissureissu, jonka voittajia tuskin löytyy koulujen oppilaista. Löytyyköhän koko hankkeen lopullinen voittaja erään päättäjän vaalipäälliköstä, jota kaiken tämän jälkeen odottaa tuhti palkankorotus? Palasimme pikaisesti aikaan entiseen ja sopiikin pelolla odottaa saavatko kaupunkilaiset maksaa jatkossa päättäjien reissuja akselilla IMATRA-SUMATRA-BORNEO!

9 kommenttia:

 1. Siis ketkä 5 valtuutettua oli reissulla?

  VastaaPoista
 2. Java pyörii menneessä

  VastaaPoista
 3. Reissu on juuri tehty.

  VastaaPoista
 4. Osa reissuista on tehty vuosia sitten. Java voisi elää tätä päivää.

  VastaaPoista
 5. Wala teki kaikkensa sairaalan eteen. Enemmän kuin kukaan muu. Keräsi adressiin nimiä päivät ja illat. Siinä ei ole mitään irvailemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muut tiesivät mitä on päätetty ja pulinoiden olevan turhaa. Viikaisten auditoriassa Wala aukoi suutaan kuin kala kuivalla yrittäessään jotenkin säilyttää kasvonsa. Virolaisen kertoessa miten asiat ovat. Wala oli tehnyt esikunnalleenkin kysymykset etukäteen, mutta niissä ei ollut mitään järkeä. Kaikki asiaan ympätty oli Walan puolelta silkkaa valehtelua. Nyt hän rakentamiskompleksissa pyörii kuin puolukka p..ssa yrittäessään selittää kannanottojaan.

   Poista
 6. Mutta kuka oli Reissulasse

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Minusta on väärin, että jollain tutustumisreissulla, jolla valmistellaan kaupungin rahallisesti suurinta investointia, heiluu keskeisessä roolissa kaksi pienen ryhmän luottamushenkilöä. He ovat päättämässä siitä kuinka asia tullaan esittämään valtuustolle. Kun kyseessä ovat Wala ja Ankelo, ei voi muuta kuin todeta: HUH HUH, METSÄÄN MENNÄÄN! Tulevaisuudestahan tässä on kyse!

  VastaaPoista
 8. Jos näin on, mitä Java Valkonen kommentoi klo 21.01, olen täysin samaa mieltä!
  Terveisin Walan pj-pöydissä istunut.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!