sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

HIENOA WAPPUU KAIKILLE


9 kommenttia:

 1. http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3712255-mersu-tuo-uutta-tyota-uuteenkaupunkiin

  Yllä toisesta näkövinkkelistä julkaistu juttu suomalaisesta työstä. Tutut miehet muistelee. Suosittelen.
  Hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynneistä ja linkistä! Siinä lukemisen arvoinen linkki suomalaisesta ja uusikaupunkilaisesta työstä, jossa kaksi todellista tekijämiestä saa puheenvuoron!

   Poista
 2. ei ole härskiydellä rajoja kirjoitti 30.4.2017 klo 14.47
  On tämä surkuhupaisaa, kokoomus saa kahdeksan valtuustopaikkaa ja saa yhden hallistuspaikan. Persut saa kahdella valtuutetulla hallitusapaikan, ym paikkoja lautakuntiin.
  Tämä todistaa, ettei vaaleilla ole niin suurta merkitystä mitä luullaan. Jopa suuri vaalitappio voi merkitä valtaseman kasvua.

  VastaaPoista
 3. Säälittävää. Paikallinen kyläpoliitikko yrittää facebookissa määritellä vapun uusiksi. Kaikkea sitä pitää yrittääkin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Eiköhän vapun perinteet määrittele sen vieton. Minun puolestani kukin juhlikoon tavallaan, kunhan ei sabotoi muiden kemuamista. Noin hölmöön jakosopimukseen ei voi päätyä mitenkään.

  Neljästä valtuustopaikasta tulee aina yksi hallituspaikka ja ylimääräinen/ylimääräiset menee sen mukaan, miten syntyy sopimuksia. Ei kokoomukselta voi suhteellisesti tulevia paikkoja ottaa pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kokoomuksen neuvottelijat hölmöilivät tämänkin.

   Poista
 5. Nuorisovaltuusto järjesti vappuaattona Pakkahuoneella lakitustapahtuman. Tilaisuutta mainostettiin epäpoliittiseksi. Kuitenkin lakittajiksi oli valittu kaksi kokoomusvaltuutettua Marsela ja Kangas. Nuorten taholta kenties ajattelemattomuutta mutta valtuutettujen olisi pitänyt ymmärtää ettei tapahtumasta voi tulla koko kaupungin perinnettä jos kokoomus jatkaa henkilönostimeen tunkeutumista. Ylioppilaita ja opiskelijoita kyllä löytyy valtuuston ulkopuolellakin.

  VastaaPoista
 6. Hyvä ettei tämä onneton neuvottelijakolmikko tunkenut itseään nostokoriin. Kun typeryksillä nousee kusi päähän, on se hauskaa katsottavaa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Tulette huomaamaan Pilvi Marselan olevan terävä ja asioihin perehtyvä päättäjä. Tarmon taas kaikki tuntevat sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolustajana, joten ihan hyviä lakittajia olivat kumpainenkin. Jottei lakituksesta tule yhden ajatussuunnan tapahtuma lienee parasta, jotta ensi vappuna lakituksen hoitavat jotkut muut kuin porvarit eli eivät demarit eikä kokoomuslaiset.

  Eivätköhän neuvottelijat ole saaneet jo riittävästi siipiinsä!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!