perjantai 21. huhtikuuta 2017

Puheenjohtajat: Hallitus Wala ja koula Ankelo

Uusikaupunki palaa menneeseen eli aikaan jolloin kaupunki velkaantui ilman, että siitä oli vähäisintäkään hyötyä kaupunkilaisille. Kiitos  lehden PRO sai mitä halusi Hegeweelle hallituksen puheenjohtajuuden ja Ankelolle vastaavan pallin koulutuslautakunnasta. Entistä menoa tulee hallitukseen vahvistamaan Merja Koski, joten Uuttakaupunkia ohjattaneen tulevaisuudessa Raumalta käsin. Ehkä hallitukseen nouseva Reijonsaari voi pistää hiukan kampoihin ökydemarismille, mutta lapatossumiehet taannevat demareiden johtaman Suomen oikeistolaisimman yksityistämispolitiikan jatkumisen Uudessakaupungissa!

Uudessakaupungissa oikeistoryhmät nukkuivat omaa saamattomuuttaan onnensa ohi. Siinä vaiheessa, kun Hegeweelle luvattiin oikeiston puolelta kaikki taivaan ja maan väliltä, nimet olivat jo papereissa. Demarien vahva nainen pisti vaalien jälkeen heti tuulemaan ja puhuri puhalsi nynnyt ja nöyrät oikeistolaiset nurkkaan. Oikeisto tulee kärsimään onnettoman neuvottelijavalinnan seurauksista tulevat neljä vuotta. Kuten vaalien jälkeen totesin: "Kuntapolitiikka on haikailijoille säälimätön laji, jossa nopeat elävät ja nopeasti korttinsa katsovat pärjäävät."

Jos oikeisto on omaa hölmöyttään ja saamattomuuttaan vääntänyt jo yhden lastin kalsareihinsa, sopii odottaa vielä toisenkin lastin putkahtavan pöksyihin. Ikävä tosiasia porvareita silmäillessä on se, ettei heidän kovista kasvoista, kiitos lehden, monikaan kerännyt kärkiäänisaaliita.   Kun valinnat tehdään äänimääriä kunnioittaen, jäänee takarivin vahvat linjaajat paitsioon.Tästä taas seurannee se, ettei oikeistopäättäjissä löydy tällä valtuustokaudella haastajia, avauksentekijöitä saati taistelijoita, vaan ainoastaan harmaita, käskyjä odottavia, sotilaita - WALA-KOSKI-KOSKI linja vie kaupunkia vanhaan taantumuksen suuntaan.

Erityisesti oikeiston tulisi kääntää katse hallitusvalintojen lisäksi koulutuslautakuntaan. Aikoinaan Ankelon johtaessa koulutuslautakuntaa, se eteni katastrofista toiseen. Ihmeellisiä junttapäätöksiä seurasi jopa lautakunnan enemmistön ulosmarssi. Opetuksen taso ja koululaisten viihtyvyys romahti ja pienten koulujen lopettamisen jälkeen alkoi lapsiperheiden pako Uudestakaupungista. Kaikki tämä vain siksi, että päätösten tavoitteena, oli koululaisten kustannuksella tapahtuva muutaman virkahenkilön etu. Oikeistolta vaaditaan kyvykkäitä, luovia ja suunsa auki saavia lautakuntalaisia. Nyt suurimmaksi opetussaavutukseksi kaupungissamme kirjataan tupakoinnin nopea ja yleinen oppiminen, mitä seuraavaksi, jos koula saa valmistella asioita huuhaa tyylillä.

Toisaalta nyt tehtiin vasta suurimmat linjaukset ja muu paikkajako jatkuu yhä. Mitään puolueiden keskeisiä linjasopimuksia ja toisten puolueiden tukemiseen sitouttavia päätöksiä ei ole tehty. Hallituksessa ja valtuustossa asiat käsitellään jatkossakin asioina, joten ehkäpä Uudessakaupungissa jatkuu tulevaisuudessakin, menneen valtuustokauden, linja, jossa edistyksellinen oikeisto ja vapaa vasemmisto kääntävät päätökset kaupungin ja sen asukkaiden parhaaksi. Viime kädessä ratkaisijan kortti jää vasemmiston käteen. Tämä koskee niin valtuustoryhmää kuin päättäjien pöydässä istuvia Forssia ja Laaksosta, joten eipä kaikkea ole vielä menetetty. Kyse on pitkälti oikeiston sisäisistä valinnoista, löytyykö siltä esityskykyä, luovuutta ja asioihin paneutumista.

Edellä kerrottu perustuu keskusteluihin muutamien demareiden ja keskustalaisten kanssa käytyihin keskusteluihin. Po asiasta en ole keskustellut enkä saanut tietoa kokoomukselta.

79 kommenttia:

 1. johan meni oudosti. 5 paikan pro saa enemmän valtaa kuin kahdeksan paikan kokoomus

  VastaaPoista
 2. Näin siinä kävi. Kokoomuksella ei ole tyydyttävän kyvykästä henkilöä. Neuvottelijat olivat Raimo Löfstedt ja Lasse Virtanen joilla ei tunnetusti järjenjuoksu ole kovinkaan korkealla tasolla. Löfstedt kehuskeli vielä suureen ääneen 3:n ison puolueen sopivan paikat ja pienet jätetään ilman. Tuo oli niin typerää kuin olla ja voi. Nyt katseet kohdistuvat vassareihin jotka tulevat olemaan jälleen tuhannen taalan paikalla. Vassarien pitää selättää Nurmiset ja valita tehtäviin ne jotka ovat saaneet äänestäjien luottamuksen. Forss on kaupungin ylivoimaisesti paras kuntapolitiikko ja pystyy hoitamaan asiat tässäkin tilanteessa kuntalaisten parhaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Forssia arvostan ja hyvä että pääsi vaankieleksi. Mitä tai keitä ovat nurmiset

   Poista
  2. Nurmiset ovat vassareiden harmaina eminensseinä toimivia limanuljaskoja jotka ovat estäneet kaikin tavoin Ugin vassareita kehittymästä nykyaikaiseksi puolueeksi.

   Poista
 3. Ankelo on täysin onneton. Ei kai tuo pidä paikkaansa.

  VastaaPoista
 4. Demokratia ei toteutunut, täällähän veikkailtiin ääni Heikille on ääni demareille joka sitten toteutui.
  Ei tarvi enää spekuloida, käsittämätöntä demokratian halveksintaa neljänneksi suurin puolue saa hallituksen pj.n paikan. Uskomatonta, onkohan historiassa ainutkertainen???.Mahtaakohan alkaa samalainen sekoilu koulutuslautakunnassa jossa pöytäkirjatkin äänestetään oikeaksi.
  Näillä mennään ja katsotaan mitä tuleman pitää, elämme mielekiintoisia aikoja.Valtuustossa kyllä hallituksen päätöksiä pystyy kaatamaan riippuu täysin vassareista.

  VastaaPoista
 5. Olemme tohelojen armoilla.

  VastaaPoista
 6. ... kovat kasvot ... paskantärkeitä itseriittoisia narsisteja. Palkinnoksi saivat säälittävät äänimäärät. Luulisi jo tajuavan, että heille ei ole käyttöä.

  VastaaPoista
 7. Narsistit haukkuu toisia narsisteja. Joku myy vaikka vanhan äitinsä kun joku tarpeeksi maksaa.

  VastaaPoista
 8. Herran Jumala Virtanen ja Löfstedt kokoomuksen neuvottelijoina. Eikö surkeampaa kaksikkoa löydy.

  VastaaPoista
 9. Ei ollut mitään neuvoteltavaa aivan sama kuka oli.

  VastaaPoista
 10. Niin, siinä vaiheessa kun kokkareet heräsivät. Etsikkoaika meni oman erinomaisuuden kehumiseen ja juna meni.

  VastaaPoista
 11. Virtanen ja Löfstedt nukkuvat onnensa ohi kuten Wala lautakunnissa.

  VastaaPoista
 12. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Eiköhän solvaaminen riitä tällä erää. Varmaankin yrittivät parhaansa, mutta eipämennyt edes putken lähelle. Harva arvaa kuinka tärkeitä paikkoja ovat Hegeween und Ankelon jakkarat, kun kunta uusiutuu. Nyt pitäisi todellakin keskittyä siihen, että tumpeloinnit on takanapäin ja tumpelot takarivissä. Tähän sotaan lähdettiin soitellen ja tyylin joutaa muuttua.

  Taisipa muuten yksi Aaltonen ennustaa jo ennen vaaleja, että näin näiden veijarien paikat jaetaan.

  VastaaPoista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynneistä ja kommentista! Kuten tokaisin aiemmin, kahden valtuutetun haukkuminen saa riittää. Poistin siis viestin.

   Poista
 14. Tässä näette Walan ja demareiden rehellisyyden. Vaalien jälkeen kaikki unohtuu. valta itselle demokratiasta ja vaalituloksesta ei välitetä.

  VastaaPoista
 15. Forssin blogissa kirjoitetaan vallanhimon menneen liian pitkälle ja paikat menevät uuteen jakoon eikä niistä enää päätä Vartiainen ja Wala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos näin on,Kokoomuksen täytyy vaihtaa neuvottelijat.

   Poista
 16. Hesun porukoilla 33% pj.n paikoista kun sote poistuu. Toteutuuko demokratia?

  VastaaPoista
 17. Nimet on papereissa. Porvarien on turha itkeä. Kaikki meni Javan alustuksen mukaan. Kun yhdet paskat on housuissa, samat miehet vääntää uusia paskoja.

  VastaaPoista
 18. Nimet on paperissa, mutta paperi sortui suurimman puolueen rikottua sen. Eikö nytkään vihjeeseen tartuta vaan nukutaan niin kauan että tilanne ratkeaa. Miten kokoomus koostuu typeryksistä?

  VastaaPoista
 19. Kokoomus muni oikein kunnolla. Neuvottelijoiden ylimielisyys kostautui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolaisella heitolla ei ole mitään katetta, demarit anto Heikille kaiken mitä pyysi.

   Poista
  2. Demarit jakoi kokoomuksen ja keskustan paikat Walalle. Oikeiston nopealla toiminnalla olisi käynyt toisinpäin. Mutta nukkuivat onnensa ohi.

   Poista
 20. Eivät antaneet vaan Kontu olisi antanut Walalle kaiken mitä Wala olisi halunnut. Miksi ihmeessä tuota mässytetään loputtomasti eikä nähdä uuden tien avautuneen. Sokeat porvarit ovat saamassa mitä haluavat.

  VastaaPoista
 21. Sen takia mässyteään kun demokratia ei toeteudu, Walan porukalle ei kuulu vaalitukoksen perusteella hallituksen pj,n paikkaa eikä Kolan pj.n paikkaa ainostaan paikka hallituksessa. Mitäs vassarit sitten saa, niille kuuluu antaa samanlaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turha itkeä, jos neuvottelijat nukkuivat muiden vetäessä nimet sopimukseen. Tottakai Wala ja vasemmisto käytti tilanteen hyödyksi. Saman olisi tehnyt kokoomus, jos olisi olut älliä.

   Poista
  2. Vassarit saa valtuuston varapuheenjohtajan paikan eli paikan hallituksen pöydässä. Meille on tullut iso joukko kyvykkäitä nuoria ja nyt on viimein tullut aika vahdinvaihtoon. Toivoin varapuhenjohtajan paikkaa sillä nyt voin olla nuoren valittavan henkilön tukena. Ltk:n puheenjohtajuus on neuvottelun alla. Oikeiston tavoitteena kuulin olevan 3:n suuren koalition joka ottaa kaiken. Nyt saimme meille sopivan paikkojen täytön.

   Poista
 22. Kokoomuslaiset on niin tyiä, että eivät edes tajua munineensa. Hyvä etteivät kokoomuksen typerykset päässeet vallan huipulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka puolueessa on typeryksiä enemmän tai vähemmän.

   Poista
 23. Yhtään johto-, lautakunta tai kaupunginhallituspaikkaa ei ole jaettu. Eikä myöskään valtuuston puheenjohtajien paikkaa. Uusi valtuusto päättää niistä 1. kokouksessaan. Mikäli tämän "pelin" haluaa nykyistä ennustamattomampaan tilaan, niin kannattaa opiskella suhteellisessa vaalissa käytettävä matematiikka. Suosittelen. Aineksia tälle vaalille on jo olemassa.
  JAa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Politiikassa on kaikki mahdollista jopa mahdottamat, Kittilän kunta on hyvä esimerkki.
   Jopa demokraattisesti tehdään tietentahtoen lainvasstaisia päätöksiä ja kuka maksaa, no tietysti iloiset veronmaksajat

   Poista
 24. https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/yli-puolet-kittilan-valtuustosta-uusiksi-laittomuuksia-vastustanut-vaalilista-kahmi-viidenneksen-aanista/

  VastaaPoista
 25. https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/kittila-luovutti-eilavaara-asiakirjat-suomen-kuvalehdelle/
  Tämä vain todistaa , että kaikki on mahdollista kun kyse ihmisistä, mutta tämä ei todista taas mitenkään että se muualla on mahdollista.

  VastaaPoista
 26. Kittilän nykyisenlaista päätöksentekoa puolustava kansanedustaja Eeva-Maria Maijala (kesk) syytti eduskunnan Lex Kittilä -lähetekeskustelussa Suomen Kuvalehteä Kittilän päättäjien ajojahdista:
  Myös tälläisiä kansanedustajia meillä on.
  Haluan vain tuoda asioita esille, ettei missään asiassa kannata olla sinisilmäinen hölmö.

  VastaaPoista
 27. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Uudessakaupungissa sopimuksia on kunnioitettu melkoisen hyvin ja ne pitivät usein kutinsa. Aikoinaan sopimus, jota olin persujen kanssa tekemässä piti kaikkien muiden allekirjoittajien osalta paitsi Hegeween, Ankelon ja K Vainion. Tuolloin, mediapelillä höystäen, yritettiin savustaa Rainer Tähtinen hallituksesta ja viedä persujen hallituspaikka. Nummi ja Lehtonen äänestivät valtuustossa omaa persujen hallituspaikkaa vastaan, mutta Aaltosen, Tähtisen ja minun lisäksi yksi kokoomuslainen tuki meitä, joten persut saivat sille kuuluvan hallituspaikan, jonka täytti Aaltonen.

  Hallituspaikkoja jaetaan neljä valtuutettua ja yksi paikka periaatteella. Samalla systeemillä täytetään keskeisiä lautakuntia. Suurimmat ryhmät ovat perinteisesti ottaneet puheenjohtajuudet lautakunnissa. Vasemmisto kuten kaikki muutkin ryhmät pyrkivät neuvotteluissa maksimoimaan äänimääränsä, joten ei ole mitenkään tavatonta, jos he saavat yhden varapuheenjohtajan paikan ja hallituspaikan. Joskus persut tekivät samanlaisen sopimuksen, joten mistään ihmeellisestä jutusta ei ole kyse.

  Kokonaan toinen on tilanne PRO:n suhteen, jos Hegeweestä tehdään hallituksen puheenjohtaja ja Ankelosta koulutuslautakunnan puheenjohtaja. Hegen valintaa vastaan puhuvat mennen ajan näytöt vastaavassa asemassa: salailu, vainot, vääristely, muuttotappio ja perikadon partaalle ajautunut kaupungintalous. Hegeä ei voi kyseiseen tehtävään olla päästämässä muut kuin he, keille talous on vain väline.

  Aivan omalukunsa on Ankelo koulutuslautakunnan puheenjohtajana. Niin härskiä virkahenkilöihin kohdistuvaa pokkurointia ja tuskin kaoottisempaa lautakunnan johtamista on ollut missään. Kun edellä mainittuun lisätään lisätään kyvyttömyys keskustelemiseen ja erilaisten näkemysten periaatteellinen vastustaminen, viedään koulutoimeamme kohti takapajulaa.

  Niin Hegeween kuin Ankelon esimerkki osoittavat, ettei kaupungin ja sen asukkaiden edun nimissä kannata valita päättäjiä luottamustehtäviin tehtäviinsä pelkästään äänimäärän tai poliittisten lehmäkauppojen perusteella. Myös ihmisen sopivuudella asemaansa täytyy olla painava rooli valintaa tehtäessä. Kannattaa huomioida kunnissa pian tapahtumat muutokset, valtuuston puheenjohtajan merkitys laskee, mutta hallituksen puheenjohtajan ja koulutuslautakunnan puheenjohtajan tehtävät nousevat merkittävimmiksi luottamuspaikoiksi. On siis vähintäänkin kyseenalaista valita viiden valtuustopaikan ryhmän jäsenet näin merkittäville paikoille varsinkin, kun huomioidaan kyseisten tyyppien katastrofaaliset näytöt vastaavissa tehtävissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhaan Java haukut muita ja olet jälkiviisas. Olisit mennyt itse neuvottelemaan.

   Poista
 28. Nyt jos koska Javaa tarvitaan koulutuslautakunnassa.

  VastaaPoista
 29. Javan kovassa ulostulossa on vahva ja perusteltu sanoma. Hänellä jos jollain on näyttöä ja kokemusta mainittujen pjkandien toimista kaudelta 2009-2012 unohtamatta päättyvää valtuustokautta. Ei todellakaan ole ihan sama kuntalaisillekaan ketkä toimivat hallituksen ja opekaslautakunnan puheenjohtajina. Opekas muuSoisi Sdp:n paikallisten toimijoidenkin, etenkin ex-kansanedustaja ja kunnallisneuvos Helena Vartiaisenkin tämän asian oivaltavan. Toimijan, joka olisi halunnut sinipunaisen enemmistön Ukiin.

  VastaaPoista
 30. Kunnallisneuvos teki Uudestakaupungista narsistien elättäjän. Paikanjaossa tähdättiin demareiden etuun ja Wala pääsi valtaan. Demokratia ja kaupunkilaiset unohtuivat täysin päätöstä tehtäessä.

  VastaaPoista
 31. Koittakaahan myös varmistaa se oliko demarien Jaana Vasama vaalikelpoinen vaaleissa. Forssin blogissa tästä asiasta lausuu niin keskusvaalilautakunnan pj. Nurminen kuin Forss itsekin.
  Jälkimmäisen tämän aamun kommentista voi vetää vain sen johtopäätöksen että aihetta selvittämiseen on. Kun asia varmistuu niin ei tarvitse selitellä. Onkohan keskiviikkoon asti aikaa tehdä selvityspyyntö?

  VastaaPoista
 32. Valkonen voisi lopulta karistaa vaalikrapulansa. Sait 31 ääntä ja kaikkien äänuwn takaa löytyy sinuun uskonut uusikaupunkilainen. Sait koulutuslautakunnassa viimeksikin tukea taistelussa Ankeloa vastaan, lautakunnasa tarvitaan avausten tekijää sinua.

  VastaaPoista
 33. Kuulehan nyt anonyymi 16.05, missäs kohtaa minä olen Jaana Vasamasta jotain lauaunut?

  VastaaPoista
 34. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Ilmaisin vaalien jälkeen kokoomuksen "johtotyypeille" kaksi asiaa: Olen valmis yhdeksi paikkajakoneuvottelijaksi ja toiseksi etten halua itselleni luottamuspaikkoja. Lisäksi varoitin kokoomuslasia vetkuttelusta ja vastapuolen vahvasta naisesta. Päällimmäiseksi minulle jäi se kuva mobiilikeskusteluista, että minun on syytä pysyä hiljaa, niin nopeasti soittamani puhelut haluttiin katkaista ja toisen suuntaiset yhteydenotot loppuivat. Ehkä korostin liikaa osaamista, vastuunkantoa eli vääriä ihmisiä keskusteluissa, mutta nykyiseen asemaani politiikan ulkopuolella olen erittäin tyytyväinen.

  Neuvottelijoidemme maagiset kyvyt jäävät ikuiseksi mysteeriksi, sillä hehän eivät ikinä ehtineet neuvottelupaikalle. On aivan selvää, että oikeisto olisi löytänyt paikanjakoon yhteistyökumppanin, joka ei oli päästänyt Hegeweetä ja Ankeloa po. puheenjohtajapaikalle. Mutta tällehän kukaan ei voi enää yhtään mitään. Typerysten kukkoilu tuotti tuloksen, josta varoitin.

  Muistakaa nyt, että vaalitulosta pohjusti PRO:n manipulointikampanja, jonka päämaali oli kokoomus ja Nikula. Tämä onnistui yli odotusten eli Hegewee korjasi tuhdin potin ja kokoomuksen vahvat tyypit eivät keränneet suurimpia äänisaaliita. Jos kokoomus ei huomio manipulointikampanjan vaikutuksia paikkajaossa, saa PRO kolmannen voiton samoissa vaaleissa: Tumpeloiden valinnat kärkipaikoille varmistaa neljän vuoden päässä odottavan vaalitappion! Joten nyt jäitä hattuun laiton sijaan kurkistus hatun alle, jottei sen alla lymyävät aivot ole aivan kuurassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kokoomus ja muutama puolueen itseriittoinen hemmo, jotka sokeassa uskossa omaan erinomaisuuteen, olivat rakentamassa vaalitulosta. Ei kannattaisi olettaa pienellä paikkakunnalla, että kaupunkilaiset eivät tietäisi mitä kulisseissa tapahtuu. Nimenomaan tuo tietoisuus koitui kokoomuksen tappioksi.

   Poista
 35. Kiitos Nurmiselle kommentista ja muille piipahteluista! Vasaman oikeutuksen ehdokkuuteen jätän muiden pohdittavaksi.

  VastaaPoista
 36. Valkosen kokoomusura taitaa loppua lyhyeen vai loppuiko jo.

  VastaaPoista
 37. Kokoomuksen päivät on luettu, jos se jää vaaleissa menestyneiden ehdokkaiden varaan.

  VastaaPoista
 38. Vastaukset
  1. Hitaat ja hiljaiset kokoomuslaiset ajavat puolueen Proon kylkeen ja se on siinä. Ehtivätkö Virtaset ja Löfstedtit edes kokouksiin.

   Poista
 39. Hitaat ja hiljaiset munivat neuvottelut. Täytyykö niiden antaa munia seuraavat neljä vuotta. Siitä Pro ja demarit tykkää.

  VastaaPoista
 40. Nopeat syövät hitaat! Hih!

  VastaaPoista
 41. http://ukinyt.fi/wordpress/arkistot/1910

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä varsinainen epäuutinen. Kuka on kokoomuksen Santala?

   Poista
 42. Monessa mukana ollut ja ero tullut. Tunnetuimmat erokohteet kansanedustaja Maija Perho, TPS, Lukko jne.

  VastaaPoista
 43. Santala on Rauman Wala. Jätti kokoomuksen ja perusti Rauman Pro Rauma ryhmän.
  http://yle.fi/uutiset/3-8786068

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Santalalta identtistä Walan toimintaa Raumalla.

   Poista
 44. Ukissa on Pro kokoomus. Sitä vetää Kari Kosken Raumalta tullut kaveri.

  VastaaPoista
 45. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Ilman Jyrki Santalaa suomalainen jääkiekko ei olisi lähellekään sitä, mitä se on tänä päivänä. Hänen työnsä SM-liigassa ja TPS:ssä on ollut historiallisesti merkittävää. Santala tuli lyhyellä varoitusajalla hoitamaan Uudenkaupungin kokoomuksen vaalityötä. Kun otetaan huomioon aikataulu ja se, ettei hän tuntenut kaupunkimme ihmeellisyyksiä, voi kaiken todeta menneen vähintään tyydyttävästi.

  En ole eronnut tai eroamassa kokoomuksesta eli olen puolueen jäsen, sellainen takarivin hiljainen Taavi. Saan äänimääräni edellyttämää kohtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kysyttiin kuka tuo Santala on, sinä alat puhumaan jääkiekosta ja jätät kertomatta olennaisen eli tekemiset Rauman kunnallispolitiikassa. Oliko toi nyt parasta mitä kokoomuksella oli laittaa vaalipäälliköksi?

   Poista
  2. Kysyttiinkö Jussilaa vai myöhästyikö kokoomus siinäkin neuvottelussa.

   Poista
 46. Raumalla demarit tekivät tutkinnanpyynnön Kari Koskesta ja Satalasta. https://ls24.fi/uutiset/jyrki-santalan-epaillaan-laskuttaneen-kaupungilta-liikaa

  VastaaPoista
 47. Ihanko oikeasti Ugin kokoomus palkkasi vaalipäällikön. Ei ole porvareilla rahasta puutetta.

  VastaaPoista
 48. Porvarit eivät saaneet rahalleen vastinetta.

  VastaaPoista
 49. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Kuten muistanette, tulin kokoomuksen kuvioihin vain muutama viikko ennen vaaleja, En siis tiedä vaalipäällikkövalinnoista tuon taivaallista. Minusta hän, juuri kaupunkiin muuttaneena, uusikaupunkilaisena hoiti tehtävän tyylikkäästi. Tuskin hän osasi arvata paikkakuntamme kampanja- vaali- tai mediakulttuuria. Näiden suhteen elämme paikkakunnalla, jonka ihmeellisiä kiemuroita ja sumplimisia ei voi näkemättä uskoa.

  Tunnen Santalan jääkiekon kautta, joten luonnollisesti kerron niistä. Hänen muista toimistaan kerrottiin jo ennen omaa kerrontaani. En Jussilan suhteen ollut kysyntää tahikka tarjontaa vaalipäällikönsuhteen.

  VastaaPoista
 50. Onhan se rökäle tappio tyylikästä.

  VastaaPoista
 51. Kiitos käynneistä ja nasevasta vastauksesta! Olisihan homma voinut mennä runsaasti tyylikkäämminkin, mutta ei ei vaalitappiota pidä yhden miehen päälle sälyttää.

  VastaaPoista
 52. Turha on kokoomusta syyttää neuvotteluista asiat on etukäteen päätetty,
  Valtuustokaudella Wala ja Vahtera äänesti säänöllisesti demarien mukana , olishan se kummallista kun seuraavassa valtuustossa äänestettäisiin kokoomuksen mukana. Todistasi vain ettei olla veronmaksajien asialla, eikä sitä kyllä oltu nytkään. Onneksi meillä on Harto!!Nyt se on sitten todistettu ääni Walalle oli ääni demareille. Demareille tuli äänimäärässä vielä suurempi tappio kuin kokoomukselle vaikka vaalipäälikkönä oli ilmeisesti itse kunnallineuvvos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnetonta selittelyä. Mitään ei päätetä enne neuvottelujen alkua. Kaikki neuvottelijat olivat vaalien jälkeen samalla viivalla. Muut lähtivät liikkeelle, mutta kokoomus on yhä lähtöviivalla ja huutelee sieltä muille.

   Poista
 53. Kokoomuslaiset ovat niin hölmöjä, etteivät he vieläkään tajua töpänneen neuvotteluja. Todellisuudessa kokoomuksella oli Prota paremmat lähtökohdat neuvoteluissa.

  VastaaPoista
 54. Kiitos käynneistä ja avartavista kommenteista! Kuten jo aiemmin esitin oman näkökantani taustoineen, en pidä neuvottelijoiden valintaa onnistuneena enkä neuvottelujakaan. Tuskinpa näistä kukaan on eri mieltä. Ei mainitun karkean munausketjun perusteella kannata ihan kaikkia kokoomuslaisia hölmöiksi leimata.

  Nostin Jyrki Santalan urheiluosaamisen esiin siksi, että Korihaiden kausi ei edennyt urheilullisesti eikä taloudellisesti kovinkaan iloisesti voitoista voittoon. Santala on rutinoitunut menestyksellä vastaamaan suurten rajusti kilpailevien ammattilaisorganisaatioiden taloudesta. Koripallo on simppeli laji talouden osalta, puhutaan vain muutamasta sadastatuhannesta eurosta vuositasolla, joten tuskinpa Santalan suhteilla tarvitaan enempää kuin muuta puhelinsoitto ja hän vanhoilla suhteillaan kerää Korihaiden vaatiman vuosipotin kasaan.

  Olen ilmaissut näkemykseni niin Korihaiden kärkityypille kuin Santalalle itselleen. Tämä on vain ja ainoastaan minun yksityistä pohdintaani ja minua kauempana Korihaiden päätöksenteosta ei voi olla kukaan. Kunhan nyt pohdin asioita ja tuli tuollainenkin mieleen. Ehkä salibandyn suunnalta löytyisi vastaanottavampi ympäristö uusille tuulille - tiedä häntä?

  VastaaPoista
 55. Niinpä niin, ja mitä tuttuja nimiä löytyykään koripalloseuran johdosta. Kappas vaan ......

  VastaaPoista
 56. Kiitos käymisistä ja kommentista! Kiitos myös hyvästä vihjeestä seuraavan alustukseen. Meillä nämä pienet piirit pyörivät kivasti ja tukevat toisiaan osittain kaupunkilaisten rahoilla!

  VastaaPoista
 57. Hyväveliverkosto toimii ja tulee aina toimimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri siksi verkostoista pitää puhua ja kertoa eteenpäin, jotta niihin kuuluvia pystyy välttelemään, eikä esim. tule ostettua palveluita verkostoon kuuluvalta.

   Poista
 58. Näin
  http://ls24.fi/uutiset/miksi-sdp-ei-enaa-kelvannut-nain-kokoomuksesta-vastataan

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!