perjantai 24. helmikuuta 2017

AALTOSEN JA TÄHTISEN KERA KOKOOMUKSEEN!

Juha Aaltonen Rake Tähtinen ja minä olemme kokoomuksen ehdokaslistalla. Rake ja minä olemme aamulla pistäneet nimet paperiin ja Juha tekee niin tänään tai huomenna. Kaikkien meidän perustelut ovat yhtenevät ja ne löytyvät oheisesta linkistä Raken kirjoittamina hänen blogistaan.

Kuten jossain virheellisesti väitetään, kyse ei ole M-11 ryhmästä vaan kolmesta po. ryhmän ent. valtuutetusta. M-11 ei ole neuvotellut kokoomuksen kanssa, enkä tiedä onko moista puoluetta enää edes olemassa. Olemme yhdessä tuumin tehneet po. ratkaisun ja olemme kokoomuslaisia kokoomuksen listalla.

Haluamme ilmaista tukemme tällä vaalikaudella alkanutta oikeiston ja vapaan vasemmiston väliselle yhteistyölle, joka on selkeästi konkretisoitunut Uudenkaupungin ja sen asukkaiden parhaaksi. Parhain todiste mainitusta yhteistyöstä on talouden kuntoon saattaminen ja niin asuntojen kuin muunkin rakentamisen elpyminen Uudessakaupungissa.


Tästä Raken blogiin

29 kommenttia:

  1. Make Ugi great again!!!

    VastaaPoista
  2. http://ukinyt.fi/wordpress/arkistot/1015

    VastaaPoista
  3. Looginen ratkaisu. Mutta silti saatanallinen yllätys.

    VastaaPoista
  4. Pääasia että lähditte mukaan.

    VastaaPoista
  5. Hieno uutinen, ainoat rehelliset kaveri kaupungissa lähtevät ehdokkaiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistatko väärin. Riidankylväjiä ja loan heittäjiä tämä kolmikko on.

      Poista
  6. Vai hieno uutinen. Kolmikko joka vei kaupunkimme anarkiaan, lähtee ehdokkaaksi. Siinä ei ole mitään hyvää.

    VastaaPoista
  7. Eiköhän nyt täyspäiset äänestäjät ymmärrä, mitä tuo touhu oikein on. Ei pelasta tilannetta edes Järvisen liirumlaarum kirjoitus tämän päivän Ugin Sanomissa.

    VastaaPoista
  8. Toivottavasti ymmärtävät ja äänestävät kokoomusta, joka on palauttanut ryhtinsä. Eiköhän halvan sairaalapopulismin aika on ohi. Järvisen kirjoituksesta selkeä visio kaupungin kehittämisestä. Liirumlaarumia ja makkaraa tarjotaan muualla.

    VastaaPoista
  9. Java on MV-lehden toimittaja, sopii hyvin kokoomukseen

    VastaaPoista
  10. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Joskus rustaukseni on päässyt MV-lehden sivulle. Tuolloin kirjoituksen lopussa on linkki blogiini, josta se on otettu. En siis ole po.julkaisun henkilökuntaa.

    Mistään ei löydy pöytäkirjamerkintää meidän huonosta käytöksestä tai asiattomuuksista eikä myöskään löydy tallennetta, jossa käyttäytyisimme epäasiallisesti. Olemme perehtyneet asioihin ja tuoneet parempia vaihtoehtoja esille, emme ole edes nukkuneet kokouksissa, kuten eräs. Yksikään meistä tehty tutkintapyyntö ei edennyt lakitupaan, joten älkää uskoko valheisiin ja levittäkö niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät ole edenneet lakitupaan sillä ne todettu perättömiksi jo alkuvaiheissa.

      Poista
  11. Javan, Raken ja Juhan ehdokkuus sai Harton joukkoineen laskemaan housuihin. Vastaan tuleekin kovempaa porukkaa kuin yksi sairaalapopulisti. Poikien kimppuun käytiin heti tutuin kontein. Ilman esimerkkiä Javaa on aina syytetty valehtelijaksi häiriköksi. Jos käytännön esimerkki löytyisi, sitä vastapuoli hehkuttaisi. Kolmikon ja Kokoomuksen vaino sataa kolmikon ja Kokoomuksen laariin.

    VastaaPoista
  12. En todellakaan ole laskenut housuuni. Pää mikä on märkänä on yläpää. Hetken kuivattelun jälkeen lähden traktorilla lumitöihin. Silloin ei enää mikään kastu. Mikähän joukko-osasto on hallussani? Vassarit eivät ole aikoneet kampanjoida ketään vastaan vaan oikeiden asioiden puolesta.

    VastaaPoista
  13. Koska otatte twitterin käyttöön? Silloin viestinnästä loppuu jaarittelut ja pieneen tilaan tulee vain asia. Se on taitolaji.

    VastaaPoista
  14. Yleä kritisoineelle J. Valkoselle mielenkiintoinen kommentti alla. Ylen ulkopuolinen selvittäjä saa ilmeisesti 22000 euron palkkion yleselvityksestään. Sen pitäisi olla valmis toukokuussa. Mutta saako selvitysmies myös täyden virkamiehen palkankin samaan aikaan. Lukekaa lisää linkistä.

    http://m.iltalehti.fi/uutiset/201702252200076766_uu.shtml

    VastaaPoista
  15. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Ainakin minä pidän Hartoa kaverina, arvostan hänen työtään ja toivotan miehelle vaalimenestystä. Jos en hyväksy jonkun ihmisen levittämiä valheita tai tekoja ja esitän niistä oman näkemykseni, olen valheita ja vääriä tekoja vastaan. En vastusta valehtelijaa ja/tai väärintekijää ihmisenä tahikka persoonana muissa asioissa, hän saattaa olla politiikan ulkopuolella hyvä tyyppi - VARSINKIN JOS PYSYY HEREILLÄ!

    YLE otti selvittäjän sieltä, mistä sen ns. asiantuntijatkin tulevat eli osti sopivan selvityksen 22 000€.

    VastaaPoista
  16. Jollain on kovasti Rakea vastaan hafon blogissa. Kenellä valtuutetulla oli muinoin kinaa Raken kanssa kynässä ja sanassa jos noita sanoja käyttää. Muistan kyllä. Entä muut?

    VastaaPoista
  17. Uudenkaupungin kuntavaaleissa on äärilaidat edustettuina. Meillä on kokouksissa nukkuva hiljainen Wala ja Java joka puhuu ja jättää aloitteita.

    VastaaPoista
  18. Ei aloitteiden jättäminen ole mikään itseisarvo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. parempi jättää aloitteita kuin nukkua

      Poista
    2. Aloitteiden jättämisellä yritetään vaikuttaa. Populistisilla adresseilla kerätään henkilökohtaisia irtopisteitä hölmöiltä.

      Poista
    3. En tiedä mitä kaikkea populismi tarkoittaa. Se jää omaan arvoonsa ainakin itselleni. Mitä aloitteilla yritetään niin niistä löytyy hyviä ja huonoja. Väittäsin kuitenkin jo että Javalta ei enää tule "vartissa" sitikan penkillä huitaistuja aloitteita ties mistä arviointiselvitystutkintakomiteoiden perustamisesta mottona kuntalaisten parhaaksi. Niistä ei saa mistään nurkasta kiinni
      . Tuskin saa mies itsekään. Addressit tässä yhteydessä menevät täysin Walan päämäärän tukemiseen. Kaiken lisäksi niissä vaaditaan asioita jotka hän itsekin tietää ilmeisesti olevan mahdottomia. Hän ei rustaile niitä yksin. Matti ja Jarkko kuuluu kuulemma ajatustiimiin.
      Omituinen tai paremminkin mielenkiintoinen asetelma onkin nyt rakentumassa seuraavan 1.5 kuukauden ajaksi kun erinäiset kaksintaistelut alkaa.
      On mielenkiintoista nähdä miten vaalityöt etenee. Tulevan tiistain jälkeen se nähdään.

      Poista
    4. Kiitos käynneistä ja hyvästä kommenttiosion käytöstä! Jos kaupunkilaisten rahaa on hukattu miljoonia, mielestäni niiden kulkua ja kuljettajia on syytä perätä. Jos hämäryyttä ilmenee vastaukseksi ei riitä, että meillä on kontrolli- ja valvontatyypit. Hyvin kuvaavaa on kaupungin budjetista suurimman osuuden käyttävän lautakunnan toiminta: Siellä ei osata järjestää edes yksinkertaista kyllä-ei äänestystä, ilman armottomia sekoiluja ja jälkipuheita. Lautakunnan vetäjällä on kahden valtuustokauden kokemus, joten tilanne on hälyttävän järkyttävä.

      Poista
  19. Tässä Ukin asuntopulasta tuore juttu. Lukekaa jutun lukuisat kommentit.
    http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000005103131.html

    VastaaPoista
  20. Kuulin Java että on tulossa lisää kova ja omapäisiä ehdokkaita???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Niin vihjattiin minullekin. Kokoomuksella on imua!

      Poista
  21. Herranen aika kun teitä pelätään kaupunginhallituksen jäsenen blogissa. Kiusaajatrio olisi pitänyt voida deletoida ja tuon kaltaista. Mitä te olette oikein tehneet???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIvät he mitään ole TEHNEET...kunhan suutaan soittavat. Nyt ja vastaisuudessa.

      Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!