keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Adressi omaksi vai kaikkien hyväksi

Mikään ei harmita niin paljon kuin ihmisten aliarviointi, väheksyminen ja suoranainen sumuttaminen. Kun tähän liitetään härski oman edun tavoittelu vaaleissa, muuttuu harmitus kuvotukseksi. Jos ministeriössä tehdään päätös, jota TYKS:n johdon tulee noudattaa, miksi meidän pitää syyllistää TYKS:n johtoa tai järjestää keskustelutilaisuus, joka ei johda mihinkään. Eikö ole lähes sama, jos syyttäisimme kaupunginjohtajaa Krimin miehityksestä ja vaatisimme häntä lopettamaan sen? Jos olen väärässä niin oikaiskaa ja kertokaa mitä me voimme saavuttaa kaavaillulla TYKS-keskustelulla!

Kyseinen uhoon sekä kateettomiin odotuksiin perustuva vouhotus kyseenalaistaa koko paikkakunnan maineen ja saa jatkossa epäilemään meidän järjen juoksuamme ja kykyämme yhteistyöhön. Lienee parasta pistää moiset huuhaa-adressit unholaan ja vaieta puuhamiehestä, mutta muistaa hänen juoni vasta vaalipäivänä. Tuolloin on paikallaan torpedoida kavalien ketkujen pääsy valtaan, joka johtaisi ilkeimmillään  kaupunkilaisten rahoittamaan pienen piirin sulle mulle -politiikkaan.

Kuten aiemmin totesin on meillä yhden henkilön onnistumisiakin: Maija Junkola-Lehtonen palautti valtuustoon demokratian lopettamalla puheenjohtajiston ja sen avulla jyränneen mielivallan; Harton esitys, ettei Novidaa osteta, esti kaupungin talouden totaalisen tuhon ja mahdollistaa nykyiset kehitys- ja investointisuunnitelmat. Meiltä löytyy päättäjiä, jotka kestävät päivänvalon, joten nostakaamme heidät esiin ja tulevaan valtuustoon.

Suurin menneen valtuuston päätöksiin vaikuttanut ja mahtavan kansanliikkeen nostanut puuhahenkilö löytyy valtuuston ulkopuolelta. Sitkeällä työllä tämä nainen kokosi ja nosti kaupunkilaiset virkakoneiston mielivaltaa vastaan. Nainen ei lannistunut raadollisen painostuksen edessä, ei antanut periksi, vaikka työjakkaraa heilutettiin. Nyt saamme nauttia Uudestakaupungista, jossa ei ole valtavia jättituulivoimaloita. Kuinka olisi asiat, jos Li Grönlud ei olisi toiminut kansan parhaaksi? - KIITOKSET LI!

Meidän on kyettävä erottamaan pyyteetön yhteisön eteen tehty työ härskistä ketkuilusta, joka tähtää vain oman edun tavoitteluun ja häikäilemättömään lähipiirin suosimiseen. Katse taaksepäin avaa silmät näkemään tulevaisuuteen ja auttaa vaaleissa oikean ehdokkaan löytämisessä. Ilolla toteankin: pankaa nimi muistiin ja etsikää vaalipäivänä oik.., ei vaan vasennumero: 

6 kommenttia:

 1. Kokoomuslaisia siirtyy Uki Pron listoille.

  VastaaPoista
 2. En usko nykyisistä valtuutetuista tuskin kukaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Jos joku viime ja nykyisen valtuustokauden kokoomuslainen lähtisi HegeWeen kelkkaan, menisi häneltä viimeinenkin uskottavuus: Ensin ollaan sokeasti Walan takana, tukena ja turvana - seuraavaksi menään hänen vetämissä vaalivankkureissa valtuustoon - tämän jälkeen äänestetään mies yksimielisesti pihalle puolueesta - seuraavaksi Wala äänestää kokouksesta toiseen ja vuositolkulla järjestelmällisesti sitä puoluetta, jonka listoilta pääsi valtuustoon ja entisiä ryhmätovereitaan vastaan - jos kaiken tämän sekamelskan ja kierouden jälkeen joku kokoomuslainen kehtaa palata alkuruutuun, ei häntä voi rehellinen vaalinoppa suosia edes vahingossa.

  VastaaPoista
 4. Poliitikoilla ole mitään häpyä tekemisistään jos todella näin tapahtuu kyllä on oikein härskiyden huippu.

  VastaaPoista
 5. Näin se on kulkenut neljä vuotta. Vahvistan kyllä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!