maanantai 7. huhtikuuta 2014

TULE UUTEENKAUPUNKIIN TÖIHIN JA MUUTA LAITILAAN ASUMAAN!

Tänään Laitilassa tehdään merkittävä päätös monitoimihallin rakentamisesta. Laitilan suunnittelema on, muutaman vuoden sisään, järjestyksessään kolmas Vakka-Suomeen valmistuva liikuntahalli. Yhtään näistä halleista ei ole rakennettu Uuteenkaupunkiin. Meidän urheilurakentaminen keskittyy, satojentuhansien eurojen voimalla, ulostuspuitteisiin ja kahvioihin. Vasten seurojen tahtoa upotamme vajaan satatuhatta vuodessa vuokraliikuntatiloihin.

Kun vielä todetaan Laitilaan valmistuneen uuden koulun ja meidän lopettaneen viisi koulua, ei liene ihme, jos Laitilan väkiluku kasvaa ja meidän laskee. Jatkuvasti voimakkaammin vinoutuva huoltosuhteemme kertoo karua kieltä siitä, mistä ikäpäästä väki kaikkoaa kaupungistamme. Olisiko meillä viimeinkin ymmärrettävä ottaa mallia Laitilasta ja satsattava verovaroja veroa maksaviin asukkaisiin eli entrattava kaupunkimme puitteita?

Täältä Lisää:

LAITILA SAANEE MONITOIMIHALLIN!

17 kommenttia:

 1. Nyt oli javalta hyvä alustus kirjoitus, tämä on valitettava totuus.

  VastaaPoista
 2. Hyvät herrat! Istukaa pöntölle tai pidelkää pippelistänne kiinni!! En kestä enää yhtään pissaa lainehtivaa junan vessaa!!

  VastaaPoista
 3. Mistäs se persaukinainen satsaa mihinkää kunhan maksaa ensin vanhat velat pois,siinä vielä kaivetaan Valkosenkin kukkaronpohjasta viimeinenkin centti.

  VastaaPoista
 4. mihis ne rahat on menny ?

  VastaaPoista
 5. juhliin ja karnevaaleihin varmaan

  VastaaPoista
 6. Kiitos vierailemisista ja kommenteista! Meidän ainoa konsti selviytymiseen on velan otto ja kehittää sillä kaupunki vetovoimaiseksi. Jos tämä onnistuu, saamme tänne paremmat palvelut ja puitteet ja muualta tulevia ihmisiä maksamaan velkaamme. Jos epäonnistumme, saamme tänne paremmat palvelut sekä asumispuitteet ja muualla asuvat ihmiset maksavat, kuntaliitoksen jälkeen velkaamme. Nykytyylillä säästämisen sivussa palvelumme huononevat, taksamme nousevat, puitteemme ränsistyvät ja vähenevän väen perskohtainen taakkaa tontonmäkien ja vastaavien miljoonamunausten maksamisessa vain kasvaa.

  VastaaPoista
 7. Tuntuu varsin lennokkaalta kommentilta, mutta siinä taitaa olla pitkälti totuuden siemen. Velalla palevluja ja puitteita.
  Semminkin kun taitaa olla kassien pakkaamisen aika ja menolipun osto kohti Raumaa. Viittaan nyt tähän uutiseen, jossa ei mainita Ukia:

  http://yle.fi/uutiset/turun_seudulle_ehdolla_kolme_suurkuntaa/7174869

  Mitä tulee velanottoon, niin mitä tapahtui Kalanissa ennen sen liitos Ukin kanssa. Tehtiinpä muuten tuolloin pytinkejä niin, että saamme olla vieläkin niiden parissa.
  JAa

  VastaaPoista
 8. jospa Laitila tulisi yhteen U:gin kanssa, sit meilki olis monitoimihalli

  VastaaPoista
 9. Ei lisäisi hallitilaa Ukissa

  VastaaPoista
 10. Kiukkonen oli viisas mies oli piilottanut 3 milj. velat piironginlaatikkoon ja maksatti liitoksen jälkeen tyhmillä ukilaisilla.

  VastaaPoista
 11. Noinko Inkeri käski Javan kirjoittaa.

  VastaaPoista
 12. Käsiini sattui U:gin Sanomat (11.2), jossa valtuutettu Merja Koski kirjoittaa, että U:gin tase on edelleen hyvässä kunnossa. Totta kai se on kunnossa, kun se "satamakauppojen" yhteydessä keinotekoisesti sellaiseksi saatiin,(siis tase). Ymmärtääkö hän lainkaan mistä kirjoittaa ?

  VastaaPoista
 13. Kuka nyt itseään munaa julkisesti,kuka sen mirrinhännän ellei mirriitse.Lisääntyykö joillakin 2€ jos siirtää housuntaskusta tyhjään puseron rintataskuun ja sieltä housun tyhjään takataskuun ja niin edelleen,sama eku siinä kiertää kokoajan.
  Jos omaa omaisuuttaan yhtiöitää itsellee ei siinä velka vähene eikä piironginlaatikkoon tule yhtään ylimääräistä ekua.

  VastaaPoista
 14. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Eiköhän hän tiedä hyvinkin ja juuri siksi vaikenee siitä! Rahaa voi kierrättää taskusta toiseen ja niin meillä tehdään - mutta, mutta sitten tule se tasku, jossa on reikä ja raha katoaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkenen epäillä ettei tiedä. Harto Forss kirjoitti blogissaan noihin aikoihin, että tasekikkailulla vältyttiin kriisikunnaksi tulemiselta toistaiseksi. Forss ymmärsi asian perin pohjin, mutta Koski kirjoitti, että kriisijutut ovat hölynpölyä.

   Eipä tuosta ole kuin pari-kolme vuotta kun kamreeri kirjoitti paperin ja anoi valtiolta kriisiraha 1,5 miljoonaa. Ja saatiinhan sitä.

   Olisi mukavampi elellä, jos poliitikot puhuisivat totta, edes siteeksi. Forss sanoi asian niin kuin se oli. Ja Valkosellakin on sellainen taipumus - siis sanoa asiat halki.

   Poista
  2. Harto ajoi muiden haliituksen kanssa kaupunkin talouden huonoon tilaan. Vielä viime kesänä siunatti Koske salainen sopimus olutpanimosta. Samalla tuli puolet säästämistarve lisääntyi.

   Poista
 15. Onkohan Kosken matikka samanlainen,kun romanipojalla 1markalla ostaa ja 2markalla myy on 1%voitto.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!