tiistai 8. huhtikuuta 2014

PÄÄLUOTTAMUSMIEHET OTTIVAT KANTAA UUDENKAUPUNGIN IRTISANOMISIIN: ”Yhtään asiaa ei tehty oikein”

.....”Yhtään asiaa ei tehty oikein”
Näin kommentoi eräs Aluehallintoviraston työntekijä kuultuaan irtisanomisprosessin käytännön toimista. Virallisiin päätöksiin tulee liittää aina valitusosoite oikaisuvaatimusta varten. Näin ei kuitenkaan toimittu Uudessakaupungissa, vaan oikaisuvaatimusohje toimitettiin irtisanotuille sähköpostissa kolme viikkoa irtisanomispäätöksen jälkeen. Ehkä pahin virhe tehtiin irtisanottaessa nuoriso- ja liikuntatoimenjohtajaa. Opetus- ja kulttuuritoimenjohtaja ja henkilöstöjohtaja ilmoittivat hänelle suullisesti päätöstä seuranneena päivänä irtisanomisesta, vaikka Uudenkaupungin hallintosäännön mukaan irtisanoja voi olla tässä tapauksessa vain lautakunta. Myöskään suullisesti ei irtisanomisilmoitusta koskaan tule toimittaa. Päivän päätteeksi myös henkilöstöjohtaja sai yllätyksekseen käteensä oman irtisanomisilmoituksensa niitä ensin muille ojenneltuaan. ......PÄÄLUOTTAMUSMIEHET OTTIVAT KANTAA UUDENKAUPUNGIN IRTISANOMISIIN: ”Yhtään asiaa ei tehty oikein”

Lisää:

23 kommenttia:

 1. Kertoo tämän kaupungin virkamiesten osaamistasosta. Ikävä kyllä.

  VastaaPoista
 2. oli miten oli ja olikin varmaan, mutta kyllä julkisen sektorin tehokkuutta on nostettava. Ei me muuten voida elättää Unionin nettosaajia.

  VastaaPoista
 3. Päätöksen teki kh yksimielisesti. Yksimielisesti. Yksimielisesti.

  VastaaPoista
 4. Tehdään mitä hyvänsä, mutta lakia pitäisi noudattaa ja sääntöjä.
  Jääkiekossakin sääntörikkoja saa penaltin, mutta ukisssss saa palkankorotuksen.

  VastaaPoista
 5. Tai kannustinlisiä, joita nyt Raumalla kulutetaan. Minusta e oli melkoinen puhallus!

  VastaaPoista
 6. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Tuntuu hiukan kohtuuttomalta pistää hallituksen piikkiin ihan kaikkea. Ei kai hallituksen jäsenten tehtävä ole valvoa, että alan ammattilaiset, korkeapalkkaiset virkahenkilöt, eivät suorita tehtäviään järjestäytyneen yhteiskunnan sääntöjen mukaisesti. Vai oletteko todella sitä mieltä, että hallituksen jäsenen tulisi opetella työlainsäädäntö ja juosta virkahenkilöiden mukana valvomassa, että kaikki tapahtuu pykälien mukaisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen javan kanssa samaa mieltä.Tätä asiaa, että huonoisti hoidettu ei voil aittaa hallituksen piikkiin.

   Poista
  2. Pressuhallin vuokrien valvonnassa Kh:n olisi pitänyt valvoa ?

   Poista
 7. Läpyskä kirjoitti noin kuukausi sitten, että yksi lääkäri ottaa vastaan viikossa noin sata potilasta sama lehti kirjoittaa tänään potilasjonojen kasvamisesta ja samalla toteaa, että yksi lääkäri ottaa enää 50 potilasta viikossa, ihmekkös tuos jos potilasjono kasvaa.
  Onko lehti uskottava asioita kirjoittaessa???????????????

  VastaaPoista
 8. Luet kuin piru Raamattua. Kirjoituksesi on samaa taso kuin Inkerin buudelin jutut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun huomasin silloin, että luvut ovat päin honkia niin nyt ne ovat kohillaan, en lue kuin piru raamattua tekstiä yleensäkään vaan se lukee joka uskoi silloin kun luku oli sata. Sama asia kun lehti kirjoitti: Koski loi kaupunkiin tuhansia työpaikkoja.

   Poista
  2. Ilman Kosken työpaikkoja kaupungissa oltaisiin kriisissä. Inkeri hävitti viisi koulua ja karvabuudeli Java puolustaa häntä. Ei mitään logiikkaa Javalla.

   Poista
  3. Pahin on vasta edessä. Kiinan talouskasvu hiipuu. Se työpaikoista. Marussiakin jäi Ugiin tulematta.

   Poista
  4. Sun ennustukses on aina menny pieleen. Kauheita ennustelet ja kun ne ei toteudukaaan niin oot hiljaa niinku kusi sukassa.

   Poista
 9. Itsekin pysähdyin noihin potilaslukuihin (15.53). Asiaan tulee tarkennusta.
  JAa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaali tahti toi 10 potilasta päivässä

   Poista
 10. Kiitos vierailuista ja viesteistä! Enpä ole nähnyt yhdenkään virkamiehen luoneen yhtään työpaikkaa. Sen sijaan yksi luottamusmies on luonut lähes 200 työpaikkaa Uuteenkaupunkiin. Parviainen toimi esittelijänä, hänellä ei ollut kouluverkkoäänestyksessä yhtään ääntä. Enpä ole läpyskään koskaan luottanut ja tämä perustuu pitkälti omiin kokemuksiini!

  VastaaPoista
 11. Taas puolustit Inkeriä.

  VastaaPoista
 12. Kiitos käynneistä ja kommentista! Jos luet oikein tarkkaan valtuustonkokouksen pöytäkirjan joulukuulta 2009, et löydä Parviaisen nimeä koulujen hävittämisen puolesta äänestäneiden joukosta. En siis puolusta ketään vaan kerron totuuden. Puhuttiinpa asiasta tai ihmisen tekemisestä, lienee totuuden kertominen melkoisen keskeinen asia, eikä se, mitä ennen on tapahtunut, saa vääristää totuutta. Taitaa olla parempi, että palaan tähän ylen mystiseen asiaan ihan siihen vihityssä alustuksessa.

  VastaaPoista
 13. Teille on lähetetty sähköpostilla juttuvinkkiä.

  VastaaPoista
 14. Kiitos Käymistilasta ja viestistä! En löytänyt vinkkiä, joten kokkeile java.valkonen@ukis.fi osoitetta. Kiitos!

  VastaaPoista
 15. Raisiossa onnistuu nuo irtisanomiset ja lomautukset, menkää kysymään miten ne tehdään.

  VastaaPoista
 16. Keskusta kehottaa hallitusta miettimään myös muita kiistanalaisia uudistuksia. Tällaisia olisivat puolueen mielestä kotihoidon tuen jyvittäminen tasan äidille ja isälle sekä oppivelvollisuusiän pidentäminen.

  - Ne ovat veronmaksajille ja kunnille erittäin kalliita päätöksiä, jotka eivät ratkaise ongelmia.

  Näin myös lapsilisien leikkaus voitaisiin keskustan mukaan perua.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!