maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tämä ei olisi onnistunut edes Pohjois-Koreassa!

KUVITELKAA NYT: TOIMITUS JULKAISEE TEKSTIN, JONKA MUKAAN TARMO KANKAAN (ELÄMÄN) TARKOITUS ON HANKALOITTAA ENTISEN KAUPUNGINJOHTAJAN ELÄMÄÄ. TÄMÄ ON HARVINAISEN SELKEÄ OSOITUS LEHTEMME TOIMITUKSEN TOTAALISESTA HARKINNAN PUUTTEESTA JA AMMATTITAIDOTTOMUUDESTA!

Kyseessä on kaikkien hyvien tapojen vastainen, täysin puolueellinen asioiden vääristely, joka ei millään muotoa sovi vapaan politiikan eikä vapaan, itseään puolueettomana, pitävän lehdistön toiminta kuosiin. Kuvassa esitettyä julkaisua voidaan pitää täysin moraalittomana ja edesvastuuttoman manipulointina ja yhden ihmisen törkeänä solvaamisena.

Ensinnäkin minä olen yksi noista jokaisesta, samoin 10 tarkastuslautakunnan jäsentä ja 23 valtuutettua. Minä pidän Tarmoa rehtinä ja suoraselkäisenä LUOTTAMUSHENKILÖNÄ, kenellä on kyky erottaa kaveruus ja tunteet todellisuudesta sekä tapahtuneista faktoista. Tuskinpa Tarmon vaimokaan, yhtenä lehden mainitsemasta  jokaisesta viitsisi katsella miestään, jos hän olisi tekstin väittämän mukainen tyyppi! Minä suuresti ihmettelen sitä, kuinka yksi Suomen suurimmista ja arvostetuimmista lehtitaloista voi hyväksyä lehdeltään näin äärimmäisen loukkaavan käytöksen yksityistä ihmistä kohtaan.Ihmistä joka ei enää ole edes luottamushenkilö!

Kun tarkastellaan tekstejä, Tarmon haukkuminen ja sen alla oleva toisen luottamushenkilön ylistys, kannattaa huomioida kuinka nämä on toimitettu/taitettu peräkkäin kyseiselle sivulle! Paha ja hyvä - näin toimitus manipuloi lukijaa em. teksteillä.  Kun tätä hoetaan sadat kerrat vuodesta toiseen, niin johan läpyskään luottava uskoo painettuun sanaan ja vähät välittää niistä tapahtumista, rahasta tai muusta totuudesta, minkä julkaisu jätti kertomatta! Kun tämän päälle sama läpyskä jeesustellen lässyttää yhteistyöstä ja leikkii kaiken yläpuolelta ohjeita jakavaa Jumalaa, niin voi maailman kieroutta ja tämän toiminnan takana olevien saatanallisten sielun mustaa synkkyyttä!

Lehden toiminta on niin poskettoman puolueellista, yksityistä ihmistä törkeästi loukkaavaa, totuudesta vaikenevaa ja manipuloivaa, että ihmettelen kuinka kaupunki voi olla rahoittamassa po. julkaisutoimintaa. Onko kaupungin intressien mukaista syytää rahaa taholle, joka aktiivisesti yrittää vaikuttaa luottamusmiesten toimintaan ja antaa kaupungin luottamuselinten toiminnasta vähintäänkin kyseen alaisen kuvan?  Voiko kaupunki tukea uutisointia, joka saa manipulointikieroudessaan Goebbelsinkin kääntymään kateudesta haudassa? Jos hallitus katsoo tätäkin, kuten mennyttä neljää vuotta, sormien läpi, niin siellä istuu vain ostettavissa olevia itsekkäitä oman edun tavoittelijoita ja nynnyjä pupuhäntiä!


13 kommenttia:

 1. Anonyymi1. heinäkuuta 2013 9.36

  Vaikka pikkumersua tehtäsi kolme vuotta täysillä niin sekään ei toisi kaupunkiin sellaista pysyvää tulovirtaa että se korjaisi liian suureksi paisuneet menomme.
  VastaaPoista
  Euripides1. heinäkuuta 2013 18.47

  Mielenkiintoista journalismia; täysin epärealistinen etanolitehdaskin - johon on kai jo upotettu lähes 100 000 - pysyy otsikoissa, vaikka uusiutuvan energian linjaukset tehdään joskus Brysselissä ja rahoitus on täysin auki! No, ollaan otettu lentävä lähtö... en jaksa ryhtyä katsomaan näiden tiettyjen yrityksien alaskirjauksia,mutta kai kaupungin pankille jo lähes puoli milliä on takkiin tullut. Onkohan veronmaksajien rahan lainaaminen edes lainmukaista?
  Turha Java murehtia kaupungin ilmoituskuluja, Ukari on puolueellisesta uutisoinnistaan huolimatta kuitenkin "perinteikäs" tilauslehti. Ennemminkin murehtisin sitä, ken on Jussilan seuraaja? Saadaanko ehkä pitkästä aikaa journalisti?

  VastaaPoista
 2. Raumalla kovia huhuja. Tuleeko Koski takaisin.

  VastaaPoista
 3. Vastakkain asettelun on luonut uudenkaupunginsanomat ja nyt tämä yksipulinen uutisointi Kääntyy Kari koskea vastaa.

  VastaaPoista
 4. Demarit puuhaa Koskea takaisin ja sinä tiedät sen Java. Olet mukana.

  VastaaPoista
 5. Java puolusti ji valtuustossa Kosken vastuuvapautta. Aina lopuksi Java puolustaa Koskea. Vetäkää siitä johtopäätöksiä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ahkerasta vierailusta ja viesteistä! Älkää nyt vallan mahdottomia uhotko. Olen vain hikinen varavaltuutettu, jota ja jonka ryhmää ei kuunnella tai noteerata mitenkään oikealla eikä vasemmalla. Minulla ei ole mitään Koskea vastaan, mutta eipä minulla ole mitään Vainiotakaan(Atsoa) vastaan! Ihan toiset tyypit saavat jatkaa tätä päättymätöntä poliittista vääntöä. Minä en enää moiseen turhuuteen olematonta aktiviteettiani uhraa!

  VastaaPoista
 7. Kaikki kaunat unohdettu, kuulemma jokapuolella on tarjottu sovinnon kättä.On kuulemma tehty sellainen päätös, että kukaan ei arvostele enää ketään.

  VastaaPoista
 8. Kiitos käynneistä ja viestistä! Jokainen, joka tuntee läbyskän tietää sen tarkoituksena olevan demokraattisen päätöksenteon hankaloittamisen. Miksi tällainen lehti voi johtaa jotain kaupungin tiedotusta.

  VastaaPoista
 9. Tämäö oli sitten tässä.

  VastaaPoista
 10. Terve ukilaiset!
  Tehkää tutkinta pyyntö polissille toimiko entinen kaupunginjohtaja ja hallitus kuntalain vastaisesti salatessaan ja jakaesaan veromaksajien €kuja "yrityksille".Valkonenkin voisi sanavalmiina kuntalaisena tehdä tutkintapyynön silloin tulisi ainakin tietoon kuka teki oikein kuka väärin.
  Hyvee kessee kaikille kuhnureille ja sateisi säitä.

  VastaaPoista
 11. Sitten ja jos kun todetaan, että on toimittu kuntalain vastaisesti ei kukaan voisi enää syytellä , että kaikki johtuu kaunasta.
  Hyvä idea kannatetaan.

  VastaaPoista
 12. Pienenä täsmennyksenä, että pitää pystyä rajaamaan selkeästi se, missä hankkeessa, pykälässä ja miten "toimien" on menetelty kunta- tai jonkun muuun lain vastaisesti. Sitten tulee vastapuolen "näytöt ja vastaselitykset". Ja ennen kuin mitään saadaan valmisteleviin oikeusistuntoihin saakka, niin Pasklahden vesi on vaihtunut useasti. Muutama hanke on jo tiedostettu ja niiden ympärillä valmistellaan toimia eteenpäin. Toivottavasti sataisi vain öisin näin kesällä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!