sunnuntai 19. toukokuuta 2013

KALANNIN URHEILUKENTÄN VIIMEISET KISAT!

Sunnuntaina Kalannin urheilukentällä järjestettiin lasten yleisurheilukilpailut. Kaikkiaan tapahtumaan osallistui 150 urheilevaa lasta vanhempineen ja kannustajineen. Suuret kiitokset tapahtumasta ansaitsee Kalannin Säästöpankki, joka palkitsi tapahtuman hengen mukaisesti kaikki osanottajat. Lisäksi pankki tarjosi osallistujille juomat ja makkarat sekä katsojille kahvit!

Kalannin kenttä on kaupunkimme ainoa paikka, missä voidaan järjestää kyseisen kaltainen tapahtuma. Tällaiset yhteistapahtumat uhkaavat loppua ellei kaupunki tunne vastuutaan lasten liikkumisesta. Jotta tapahtumalle seuraisi jatkoa ja lastemme liikuntapuitteet säilyisivät edes jossain määrin kohtuullisena, on johtavien virkahenkilöiden suhtauduttava kaupunkimme säästötarpeeseen kaupunkilaislähtöisesti.

Virkahenkilöt on palkattu kehittämään kaupunkiamme ja turvaamaan kaupunkilaisillemme vastaavat palvelut ja olot, mitkä muistakin kaupungeista löytyy. On viimeinkin päästävä eroon siitä, että johtavat virkahenkilöt vähät välittävät kaupunkilaisten tarpeesta tai luottamushenkilöistä, vaan kiukutellen ja oma reviiriään varjellen toimivat omapäisesti.

Hallituksen tehtävä on johtaa johtavaa virkahenkilökuntaa ja lopettaa sen ylimielinen suhtautumine päättäjiin ja kaupungin asukkaisiin. Ensimmäiseksi hallitus voisi pistää uusiksi täysin käsittämättömät hallintorajat. Nyt toinen hallintokunta voi härskisti säätää toisen hallintokunnan kustannuksella esim. korottamalla vuokria tai monopoliasemassa tarjoamiaan palveluita.

Joko nykyiset virkahenkilöt tekevät, kuten päättäjät päättävät tai  hommataan uudet virkahenkilöt. Ei kyseessä ole sen maagisempi yhtälö. Nykymenoa on jatkettu riittävän kauan ja sillä on sotkettu kaupungin talous suohon. Hallitukselta vaaditaan nyt jämäkkää johtajuutta ja sen on viimeinkin pistettävä stoppi johtavien virkahenkilöiden kukkoilulle. Hallituksen on tehtävä tämän suuntaisia päätöksiä eikä itkettävä julkisuudessa virkahenkilöiden tottelemattomuutta.
Kalannin Säästöpankki palkitsi kaikki osallistuja mukavahenkisessä kisassa, jossa osanotto ja viihtyminen olivat ykkös sijalla.
Lasten leikkimielinen urheilu on juuri sitä, minkä lisäämiseen huippu-urheilullakin tähdätään eli opetetaan lapsille terveet elämäntavat. Lasten urheilussa ei korostu voittamisen vaan liikunnan ja yhdessäolon riemu!        
Pituushyppyä, juoksua, pallon heittoa, kuulan työntöä eli tervettä yhdessä oloa ja liikunnan riemua!

12 kommenttia:

 1. Täytyy vaan odottaa niitä tuhansia työpaikkoja, joita U:gin Sanomat lupailee...

  VastaaPoista
 2. java se vasta paska on. ei ymmärrä mistään mitään. kalastelee ääniä.

  VastaaPoista
 3. Meillä on muitakin kenttiä. Miksi Kalannin kenttä on ainoa, jossa lapset voi urheilla. Sorvakosta ja Lokalaheltakin löytyy kentät. Sait paljon Veijoa vähemmän ääniä Kalannista. Miksi puolustat kalantilaisia. Olet Java valehtelija ja typerys.

  VastaaPoista
 4. Joko Java on käynyt lukemassa tarkastauslautakunnan löydöksistä Aluesanomista? On puuttellista, ohitusta, kiertämistä, viivyttelyä ja ties mitä. Me maksetaan. Voi vittu sentään!

  VastaaPoista
 5. Joko Java on käynyt lukemassa tarkastauslautakunnan löydöksistä Aluesanomista? On puuttellista, ohitusta, kiertämistä, viivyttelyä ja ties mitä. Me maksetaan. Voi vittu sentään!

  VastaaPoista
 6. Kiitos käynneistänne ja viesteistänne tänne jättämistänne! Lokalahden kentällä kasvavat voikukat horsmien kanssa kilpaa, sen on annettu rapistua jo pitkät ajat. Kalannin urheilukenttä on ainoa paikka, minne vanhemmat pääsevät autoilla riittävän lähelle tuodessaan lapsia kilpailuihin. Kentän lähelle sopii parkkiin reilut sata autoa.

  Olen jo välittänyt viestini, kiitoksin ja kritiikein, tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Tarmo Kankaalle. Tarmon poistuttua jää Kokoomuksessa isot saappaat täytettäväksi. Toivottavasti niiden täyttäjä löytyy, vaikka hiukan eppäilen. Haluan kiittää Tarmoa tiiviistä, vilpittömästä ja rohkeasta yhteistyöstä. Tarmo Kankaan avuista haluaisin kaikilta muilta luottamushenkilöiltä löytyvän hänen älyn, inhimillisyyden ja luottamuksen!

  Tarkastuslautakunnan huomiot ovat sitä samaa, mistä Juhaa(Aaltosta ei missään tapauksessa Nevavuorta), Rakea ja minua on syytetty kiusaajiksi, häiriköiksi, valehtelijoiksi ja onpa meitä vastaan kerätty listojakin, jos muistatte? Ajatelkaa nyt mitä me haluttiin? -Haluttiin pistää kaupungin talous kuntoon, mutta silloinhan totuus olisi tuhonnut 2000-luvun suurimman uusikaupunkilaisen megatapahtuman - MAKKARAJUHLAT!

  Olisikohan puolueiden viimeinkin aika tehdä puhdistuksia ja heittää hallituksesta syrjään nämä, vuosia vallassa olleet, onnettomat tunarit, kaupunkilaisen kannalta oikeat miljoonatason tuhonenkelit! Vai voiko joku vedota demokratiaan ja vakavalla naamalla väittää, että kaupunkilaiset olisivat äänestäneet noita megakaliiperin tumpeloita, jos olisivat tienneet totuuden ja heidän tasonsa luottamushenkilöinä?

  VastaaPoista
 7. Näin Tukholmassa
  http://yle.fi/uutiset/kuvagalleria_jannitteet_purkautuivat_tukholman_lahioissa/6653336?origin=rss#gallery

  VastaaPoista
 8. Tyhjänpäiväisistä asioista hallitus käy äänestyksiä ei hyvältä näytä.
  Joko java uskot henkilöt muuttuu mutta ei mikään muu.

  VastaaPoista
 9. Javasta on muuttunut. Nyt saavat Antolat ym. kehuja.

  VastaaPoista
 10. Tul toril alkaa kesäkuussa. Eli kaikki on siis hyvin.

  VastaaPoista
 11. Yhden poistetun kentänhoitajan vakanssin tilalle palkattiin 2 työllistettyä... laskujeni mukaan kenttien hoitohenkilökunta silloin LISÄÄNTYY yhdellä. Mikä on kun ei hommat siltikään toimi? Entä nuorisotakuu, eikö tuolta saralta löytyisi paikkoja työttömille nuorille, johonkin heidät kuitenkin on työllistettävä? Lisäksi kehutaan kuinka paljon seurat tekevät talkootyötä puitteiden hoitamisen eteen, hoitakoot sitten kaikki itse. Kyllä luulisi reippaista (?) jalkapallon pelaajista löytyvän voimaa myös nurmikonleikkuuseen.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!