tiistai 1. elokuuta 2023

TEITITTELISITKÖ TEITTISTÄ?

Hyvä työ palkitaan arvostuksella ja asemalla. Yleensä arvostettuja ja elämän viisautta keränneitä ja sitä järjellä jakaneita teititellään. On myös päinvastaisia eli meitittelyä. Viimeinen tsaari kuten muutama muukin itseään yliarvostanut tyyppi meitittelivät itseään. Kummanlaista käytöstä tulisi kohdistaa tyyppiin tai odottaa häneltä, joka enemmänkin munii hommassaan ja toisaalta kuinka hänen tulisi suhtautua muihin? Meillä on toimittajia ja lehtitaloja, jotka toimivat yhtä häikäilemättömästi ja inhimillisyyttä kaihtaen kuin spakettivesternin viheliäisin plus kuvottavin roisto. Kuinkas sinä suhtaudut valtamediaan, osoittaisitko sille arvostustasi ja suostuisit teitittelemään valtamedian uljaita kaikki tietäviä edustajia, sillä ovathan he omasta mielestään, ainakin käytöksensä perusteella, kaikkitietävän Jumalan jälkeen seuraavia ylöspäin?


Valtamedian mahtilonkerot pönkittävät omaa uskottavuuttaan palkitsemalla . Mitä isompi lonkero, sitä huvittavampia ovat palkinnot - vähän sama, jos dopingista kärähtäneet urheilun maineen lokaajat saisivat jatkaa loputtomasti juhlintaansa. Näin on meillä päässyt käymään ja samaan aikaan tuo valtamedia toitottaa kansalle olevansa rehellinen kuin Ruandan rabbi. Todellisuudessa valtamedian massiivisin lonkero kohtelee yksittäistä ihmistä vailla sääliä tai vähäisintäkään kristillistä lähimmäisen rakkautta - toiminta on yhtä säälimätöntä kuin hutujen hutkiessa tutseja. Katsokaapa oheiset linkkiesimerkit ja myös palkintoraati, jo on ollut pieni piiri vauhdissa ja jo haisee eikä ole Rydman ensimmäinen saalistettava valtamedian tähtäimen ristikossa:

LINKIT:

2 kommenttia:

  1. Eikö ole J. Valkonen niin, että Winteri vie Ukin mennessään. Tämän kaupungin kohtalo on taputeltu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistä ja näkemyksestäsi! Ainakin pitää yrittää ja uskon, että onnistutaankin välttämään synkkä povaamasi kohtalo.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!