maanantai 25. tammikuuta 2016

MEILLÄ ON OMA J BÄCKMAN

Tuskin monikaan epäilee vaan jo kolmannesta lauseesta tohtori J Bäckmanin olevan kallellaan tai peräti kaatunut Venäjään päin. Harva suhtautuu suhtautuu miehen Suomea mollaaviin Venäjää liehakoiviin kommentteihin vakavasti. Miestä pidetään jopa itänaapurin maksettuna markkinaheppuna.

Tänään sai iltapäivällä kuulla vastaavaa toiselta laidalta. Venäjä kuulemma koettelee Suomea päästämällä tänne pakolaisia. Rajoilla toiminta perustuu joko Putinin siunaukseen tai virkahenkilöstön keksimään rahastusrakoon. Näin päättelee Ylellä historiantutkija Hupi-Luukala vai onko hän enemminkin alansa hutkija?

Viime vuonna Suomeen päästettiin Ruotsista tuhansia ehkäpä kymmeniä tuhansia pakolaisia. Kukaan ei tuolloin vihjannut vähääkään siihen suuntaan, että Ruotsi koettelisi Suomea. Päin vastoin kaikki pakolaiset täytyi ottaa tyynesti ja positiivisesti hymistellen maahan.  Jos joku pikkuisenkin kritisoi tai edes epäili Ruotsin motiiveja tai Suomen kykyä selvitä pakolaisongelmasta, leimattiin epäilijä arvottomaksi rasistiksi.

Vastaavan tulvaa paljon pienemmän pakolaismäärän saapuessa itärajan takaa, alkaa määrättyjen tyyppien Venäjään kohdistuva armoton kritisoiminen. Suhtautumisen muutos pakolaisten saapumiseen osoittaa määrättyjen tyyppien olevan kaikkea sitä vastaan, mitä Venäjällä tehdään. Nyt esitetty Hupi-Luukalan tarkoitushakuinen väittämä paistaa läpi niin bäckmannilaiseen tyylin kuin vain paistaa  voi.

Jokainen muistanee, että niin Isiksen kuin Irakin pakolaisaaltojen takana on EU ja etenkin USA. Sama pätee Somaliaan, Libyaan, Syyriaan jne., joiden pakolaisaallon aikaansaaja on länsi. Kaiken huippuna voidaan pitää kuviota Turkki vastaan kurdit. Molemmat sotivat keskenään ja molempia aseistaa ja länsi. Venäläisten ansiottomaksi ansioksi voidaan lukea edesmenneen Neuvostoliiton hyökkäys Afganistaniin. Pakolaisten tänne saapuminen ei voi mitenkään olla olla Venäjän juoni koetella Suomea.

Tuskin tarvitaan historiantutkijaa selvittämään viikkojen ikäisiä tai huomenna tapahtuvia asioita. Ennen kaikkea ihmetyttää Ylen motiivi julkaista täysin päättömiä yhden miehen teorioita, varsinkin näiden ollessa toistuvasti samanlaisia ja yhden suuntaisia. Kuka tahansa kykenee esittämään vastaavanlaisia hurukuvitelmia, mutta tasapuolisuuden vuoksi Ylen pitäisi sylkeä niitä joka laidalta tai pysyä harkiten puolueettomina.

Mielestäni loogisempi ja uskottavampi teoria olisi se, että USA haluaisi alkuunpanemallaan pakolaisongelmalla riuduttaa hengiltä vanhan kilpailijansa Euroopan teollisuuden ja talouden. Varmaankin USA ottaisi maanosamme vientivolyymin oman taloutensa tueksi. Kysymys on myös siitä kummalla puolella Venäjä on - pelastaako se Euroopan vai joko se on kimpassa jenkkien kanssa?

Kaiken kaikkiaan molemmat suurvallat ovat yhtä mahtailevia ja tuhoisia maailmalle. Ei tarvita isommin tietoa tai hoksaamiskapasiteettia huomata Venäjän olevan ihan Suomen nurkalla. Hiukankin historiaa tunteva hoksaa, että venäläisten kanssa on parempi olla väleissä. Ei sinne kuitenkaan tarvitse rähmällään kieli ruskeana kurotella, mutta ei myöskään kannata kaivaa  nenästä verta. Ikävästi historia on opettanut koko Suomineidon naaman menevän remonttiin, kun naapurissa suututaan.

Ihmetyttää kuinka valtion kustantama yliopisto ja valtion omistama Yle levittävät maalle vahingollista propagandaa. Jos kyseessä olisi tieto tai varteenotettava tutkimus, voisi rajunkin ulostulon ymmärtää, mutta kun kyseessä on vain ikuisesti samoilla linjoilla, ikuisesti joriseva, valikoivasti ja yksipuolisesti tietoa esittävä Suomen oma J BÄCKMAN, niin eipä voi kuin ihmetellä mihin kaikkeen laman kourissa riutuvassa Suomessa varoja syydetään.


3 kommenttia:

 1. Mot
  On kyllä havannoitu tämä.

  VastaaPoista
 2. http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1453706419099.html
  Juutalaiset kaivaa verta nenästä.

  VastaaPoista
 3. Kukas nyt yrittää anastaa jonkun toisen roolin..? Mahtaako asianomainen anastuksen kohteeksi joutunut tykätä
  tästä

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!