perjantai 27. kesäkuuta 2014

MIKSI DEMARIPUOLUE KUIHTUU JA KUIHTUU JA KATOA?

Katua eteenpäin lipuu iso, sen ruskea, auto. Auto on todellinen ekokatstrofi, jota kuvaa parhaiten sen mauttomaa keulaa koristavat neljä nollaa. Viides nolla löytyy auton ratissa. Hänet tietää itsekkääksi nollaksi autosta, joka kertoo ajajansa vähät välittävän maailmasta, muista ja tulevasta.

Kadun kulmassa seisovat paikallispäättäjät näkevät nolla-auton ja sen kuskin, josta helposti havaitsee ainoastaan sen, että hänen naamallaan ei voi hymyillä ilman kipua.

Vihreä toteaa: Kuinka joku kehtaa ajaa tuollaisella saatuttajalla?

Vasemmistoliittolainen jatkaa: Tuohan maksaa enemmän kuin rehellisen duunarin kolmen vuoden palkka!

Kokoomuslainen vastaa: Tuon auton hinnalla olisi työllistetty monta suomalaista ja tehty paljon  businesta!

Keskustalainen pohtii: Jo on leuhkalla kaupunkilaisella iso neliveto kärry, ja sillä hän ajelee yksin kaupungissa.

Kun auto saapuu aivan kohdalle ja kaikki näkevät paremmin, he tuntevat ökyauton yrmeän kuskin. Silloin Persu kääntyy lomautettujen Demarien puoleen kysyen: Eikö tuo ole teikäläisiä ja oikein Demarien päälliköitä?

Kysymykseen tulee napakka ja vihainen vastaus: EI ME OLLA ENÄÄ DEMAREITA!

32 kommenttia:

 1. Valitettavasti tuossa alustutekstissä piilee totuuden siemen, tai miten niin valitettavasti muuthan puolueet ovat vain hyvillänsä, että demarien kannatus laskee, mutta demarien kannattajia ottaa päähän ,kun johtotaso ei tosiaan ymmärrä mihin puolue on hyvää vauhtia ajutumassa.Kyllä tohtoriskakin oppi nopeasti puolueen tavoille, ei auta oppiarvo tuomaan muutosta.

  VastaaPoista
 2. Eiköhän nämä suurten ikäluokkien demarit ehtineet jo taskunsa täyttää. Nyt on muiden vuoroa. Persujen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä tavalla persujen? mitä ajat takaa saiskos tarkennusta.

   Poista
  2. Niin kuin muittenkin puolueiden. Omille kahmitaan rahakkaita paikkoja. Puoluetukea kahmitaan joilla ostetaan Helsingin parhaalta paikalta talo. Talo ja rahaa säätiöidään mistä niitä jaetaan yleisöltä salassa.

   Poista
 3. Java on äärettömän kateellinen ja katkera. Se paistaa jokaisesta hänen jutustaan. Ilman Kari Kosken työtä Uusikaupunki olisi aivan jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet täysin oikessa anonyymi 14,57.

   Ilman Kari Kosken "työtä" Uusikaupunki olisi aivan jotain "muuta".

   Poista
 4. Miten tähän Valkosen blogijuttuun liittyy K. Koski?
  Sori etten tajua.

  VastaaPoista
 5. En hoksaa minäkään yhdistämistä. Onko sellainen se koira älähtää, mihin kalikka kalahtaa -juttu.

  VastaaPoista
 6. Jokaisella on oikeus tulkintaan, en minäkään sitä aluksi hoksannut, voi olla etten vieläkään.
  Kirjoitukset ovat silloin parhaimillaan jos se vaati tietynälyisiä hoksottomia ja vasta tajuaa kun saa vihjeitä.
  Hoksaus myös johtuu siitä kuinka paljn tausta tietoa.
  Näillä mennnää,
  Kyllä tuo kuvstaa yleensäkin javan kirjoittelusta, että kysymykseesä ei ole tyhmä ihminen.
  Kun ei tajua mistään mitään niin kannattaa siirtyä yuotyben puolelle ja kuunella laulu,elämä.on h?????

  VastaaPoista
 7. Kiitos visiiteistä ja viesteistä! Olen itsekkin äärettömän pettynyt paikallisten demarien toimintaan ja etenkin heidän enemmistönsä nöyryyteen. Kuinka muutama öky voi täälläkin pyörittää työläisten äänillä työtäisten etua ajamaan valittuja työläisiä. Vaalipuheiden ja käytännön toiminnan välillä on valtava juopa. Täysin vastaava tilanne olisi se, jos SPR keräisi kansalta rahaa Alabaman köyhille afrikkalaisille ja antaisikin raha Albaman Ku Klux Klanille.

  VastaaPoista
 8. Tiukassa elää myytti Kari Koskesta. Perusteettomat kiusausväitteet olivat hänen aseensa.

  VastaaPoista
 9. Leo Lindstedt tänään turusaomissa.Lukijan kolumni
  Uskalla pitää puoliasi.Kun huomaat muiden tekävän vilppiä, salli se itsllesikin. Se on realismia ja tervettä itsekkyyttä.

  VastaaPoista
 10. Java levittää ikuista paskaansa. Sanat muuttuvat, mutta sanoma pysyy samana muiden haukkumisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Java puhuu täyttää asiaa, totuuden puhuminen on monen mielestä paskan puhumista.
   Varsinkin niiden mielestä johon totuus ja vain totuus kohdistuu.

   Poista
  2. Ikuista paskaa on mikä ja entä se sanoma? Aukasehan muillekin myös mitä tarkkaan ottaen tarkoitat.

   Poista
 11. Kiitos käymisistä ja viesteistä! Katsokaa ihan rehellisesti lähihistoriaa, niin missä näette demareiden ajavan tavallisen tyypin etua tai maamme alueiden etua? Ukissa tilanne on vielä härskimpi, duunaripuolueen duunarit on hiljennetty. Nyt ajetaan läpi jotain täysin älyvapaata vuokrakerrostalohanketta. Jos asukkaiden paikkakunnalle saaminen olisi noin yksinkertaista, vuokrakerrostaloja syntyisi ja olisi syntynyt joka puolelle ja aikaa sitten tai elettäisii 1970-lukua!

  VastaaPoista
 12. Kiitos vierailuista ja viestityksestä! Mielestäni politiikka ei ole mitään kähmintäpeliä, jossa kierroillen ajetaan ensisijaisesti puolueen ja lähipiirin sekä omaa etua. Jos tähän kähmintään ja kieroiluun lähtee mukaan, ei puolue ole enää väline, jonka avulla yritetään toimia kaupungin ja sen asukkaiden parhaaksi. Päin vastoin kaikki kääntyy päälaelleen ja pahimmillaan kaupungin ja sen asukkaiden omaisuus sekä maksamat verot eli talous muuttuu välineeksi, jota häikäilemättömästi hyväksikäyttäen politiikot pönkittävät omaa ja omien valtaa. Ilman, laadukkaaseen ja vaihtoehtoja sisältävään valmisteluun perustuvaa, päätöksentekoa, avoimmuutta ja rehellisistä uutisointia demokratia ei voi toimia ja tuottaa kansalaisille hyviä ja kohtuuhintaisia palveluita sekä positiivisesti kehittyviä elämän puitteita!

  VastaaPoista
 13. 60- luvulta asioita seurannut30. kesäkuuta 2014 klo 13.11

  Olen samaa mieltä kuin aiemmin kommentoinut Lehkonen, että Kari Koski on ylimainostettu kaupunginjohtaja. Tutkipa tilintarkastuskertomuksia tai kokouspöytäkirjoja, mikään ei tue kyseisen kaupunguinjohtajan erinomaisuutta. Pahimmat harhalaukaukset "siunattiin" työväentalon mafiakokouksissa, jossa vaatimattomissa putkitöissä joskus ollut mielipiteen määrääjä manipuloi. Oikeassa siivessä huonosti asioita tunteva kaupunginhallituksen puheenjohtaja (viime kaudella) siunasi kaiken mitä arvostelua sietämätön kaupunginjohtaja sai päähänsä.
  Mitä noihin kiusaussyytteisiin tulee, ne olivat raukkamaisesti masinoituja - yhtä raukkamaisesti kuin KJ syytti alaisiaan vuokrasopimuksen laiminlyönnistä.
  Kiusauskortilla aloitti politiikan teon myös rva "aina oikeassa" Koski kunnes tajusi mihin se johtaa.
  Ei liene syytä luetella kuinka moni projekti meni veronmaksajien piikkiin, niistä on jo täällä kirjoiteltu tarpeeksi. Mutta varmaa on se, että U:gin historian kallein kaupunginjohtaja tämä "oma poika" oli.
  Mitattiinpa vaikka purjelaivojen aikakaudelta saakka.
  Julkisuutta hän rakastaa, ja tiedottamisen valtaa hän käytti, yritti jopa saada johtosääntöön tiedotusvallan kokonaan itselleen.
  Kyseenalainen kiitos U:gin Yrittäjille ja päätoimittaja Matti Jussilalle, jotka yhä vaikeuttavat kaupungin asioita monimutkaisilla säätiön tulkinnoilla.

  VastaaPoista
 14. Suoraan sanottuna

  On täysin kaupungin johtamibnen viimeisen kymmenenvuodenaikana mennyt V (;)(;)(,)(;)(,) I

  VastaaPoista
 15. Eei ole ketä äänestää, Vasemmistoliitto on homojen ja pakolaisten asialla, Persut ajaa muutamaa asiaa. Tavallisen duunarin asioita ei aja kukaan.

  VastaaPoista
 16. Onhan meillä sosiaalidemograatit " TYÖVÄENPUOLUE " viimisen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai oikein sosiaalidemoGraatit :-) :-)

   Poista
 17. Demerit on uudenkaupungin pellepuolue.

  VastaaPoista
 18. demarien kannatus laskenut jälleen, pian mennään alle 14 prossaa

  VastaaPoista
 19. Kiiyos vierailuista, viesteistä ja pahoittelut toisaalla olostani! Kun katsomme sosialidemokraattisia saavutuksia Suomessa, on vaikea ymmärtää, että sama puolue on ökyjen ja itsekkäiden tavaanrannan maalarien johdolla ajamassa alas omia saavutuksiaan. Tämä syö kannatusta ja on vain muista puolueista kiinni, kasvavatko ne vai nukkuvien puolue arjesta ja juuriltaan eksyneen Soliademokraattisen puolueen kustannuksella.

  VastaaPoista
 20. Kyllä tässä kylässä näitä PELLEPUOLUEITA riittää,kannattaisi perustaa PELLEPUOLUE SIRKUS ja lähteä kiertämään valtakuntaa.

  VastaaPoista
 21. Kiitos käynneistä ja kommentista! Luokattoman valmistelun sokea siunaus tekee luottamushenkilöistä pellejä yli puoluerajojen - se on meidän demogratiaa!! Rantakaunistukseen meillä ei ole varaa ja vuokratalossa ei ole järjen häivää, silti menevät läpi - KATSELKAA VAAN!

  VastaaPoista
 22. Kana munii kerran päivässä suuret puolueet Ukissa yötäpäivää ja vuodesta toiseen.

  VastaaPoista
 23. .... jos kana munii yöllä, tuleko munista MUSTIA ? - Tulis mustan munan yö - sitähän vaaleat naiset toivovat U:gissa..........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma, mutta poliitikkojen munat pitäisi U:gissa tervata, varsinkin demarikukkojen !

   Poista
 24. Olen samaa mieltä mitä java kirjoitta demarien saavutuksista yhteiskunnan historissa.
  Entä nykypäivä, miksi pitää tuhota aikaansaama hyvä se alkoi jo Lipposen kaudella, mutta sen vain nykypäivänä kiihtyy,kihtyy ja vain kiihtyy kunne törmää oikein kunnolla.UUdessakaupungisskin on monta asiaa yritetty palautta huonon valmistelun takia uuteen valmisteluun se millään käy demareill.
  Kysymys kuuluu mitä haittaa on demareille paremmasta valmistelusta, kun tuhlataan eeroja huonon valmistelun takia, niin sitten on peruspalvelusta karsittava näin ollen demareille luulisi olevan itsestä selvyss sieltä ei karsita.Kun ovat huonojen valmistelun takeena näin siinä sitten käy.

  Vielä yksi selvä asia, meidän pitää hoitaa asioita eritavalla kuin muut kunnat, sillä tavalla meillä on mahdollisuus saada uusia asukkaita, meillä on meri kaikilla sitä ei ole.

  VastaaPoista
 25. merenrantaan asuintontteja välille pinipaju- pyhäranta

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!