perjantai 30. toukokuuta 2014

UUDENKAUPUNGIN MILJOONATUKI YHDELLE URHEILULAJILLE!

On siis täysin väärin väittää, ettei kaupunkimme olisi tukenut urheilua. Sitä on tehty ja vieläpä äärimmäisen runsaskätisesti; joskin tuki on tapahtunut, muiden urheilumuotojen kustannuksella, yhtä lajia tukien. Näiden muiden lajien parissa toimivat seurat tarjoavat ohjatun, jatkuvan harrastusmahdollisuuden tuhansille lapsille ja nuorille. Sen sijaan tämän voimallisesti maaostoin ja edullisin vuokrin tuetun lajin parissa saa ohjatun, jatkuvan harrastusmahdollisuuden vain kymmenisen nuorta.

UUSIKAUPUNKI TUKEE MILJOONALLA URHEILUA, JOSKIN RAJOITETUSTI

8 kommenttia:

  1. Kaupungin asukkaiten parhaaksi näin on toitotettu jo 8 vuotta.

    VastaaPoista
  2. Elitismi tarvii tukea harrastuksiinsa sekä itsenäisyyspäivän ryyppyjuhliin.Elitismi kiittää Myllymäkeä ja Koskea.

    VastaaPoista
  3. Älkää uskoko Javan valheita. Menisi valtuustoon puhumaan, jos on asiaa, Mitä täällä levittää väärää tietoa. Ei pidä uskoa ukisfiin juttuihin. Sivusto on hyvä kiertää kaukaa. Jutut olisi kerrottu muualla ,jos ne olisi totta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä Ukis.fi:n juttu on epäuskottava tai vale? Tähän varmaan saamme jonkin näytteen malliksi. Varsin outo kommnetti taas kerran, Mielestäni on vaan hyvä että paikkakunnan uutisia voi seurata nopeasti netistä eikä tarvitse odottaa välillä jonkun lehden ilmestymistä vanhoilla uutisillaan. Nehän alkaa toisinaan naurattaa kun aika on ajanut niiden ohi jo osasta asioista.

      Poista
    2. Anonyymi30. toukokuuta 2014 21.24

      Älkää uskoko Javan valheita. Menisi valtuustoon puhumaan, jos on asiaa, Mitä täällä levittää väärää tietoa. Ei pidä uskoa ukisfiin juttuihin. Sivusto on hyvä kiertää kaukaa. Jutut olisi kerrottu muualla ,jos ne olisi totta.
      Yllä oleva kirjoitus on pelkkää valetta, uskoisin hänen olevan sen henkilön joka pelkää totuuden tulevan ilmi ja hänen egonsa murenee.

      Poista
  4. Kertokaa nyt jo vihdoinviimein mikä on valetta.

    VastaaPoista
  5. Mikään ei ole valetta jotkut vain joko kirjoittaa tai puhuu muunneltua totuutta. Hyvä esimerki paikallinen lätyskä.

    VastaaPoista
  6. Valetta on Maltan pääkaupunki.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!