lauantai 24. toukokuuta 2014

KUVASATOA LAUATAILTA

Tämä kaveri puhua pukahtanut vaikka veneessä olisi ollut enemmänkin kehumista!
Sää helli väkeä Kukkamessuilla ja kauppakin kävi mukavasti
Saaristolaistapahtumassa Jerry pamlaa ja jakaa onkijoille palkintoja.
 Omakotiliiton osastolla Järvinen jakoi tietoa, niin että suuta kuivasi ja limsa maistui.
Kukkamessuilla kaikenlaista kaunista katseltavaa. Arvaa kuka?
Viehättävät asetelmat hivelevät kaunedellaan katsojan silmiä.

11 kommenttia:

 1. Minnalta näyttää mutta taitaa olla Hyacinth

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja viesteistä! Jälkimmäinen on ihan oikein Pokka pitää näytelmän Hyasintin englantilaiset naisten kalsarit verhoavat säärtä!

  VastaaPoista
 3. Minä tiijän!!

  Pirkko Arstilahan sinä esittelee sulosäärtä ja silkkisiä alushousuja pitseillä.

  VastaaPoista
 4. Eikö herra Valkosta kiinnosta luottamustehtävä hoito?

  VastaaPoista
 5. Kaupunginvaltuutetuksi on valittu Rainer Tähtinen. Hänen olleessaan estynyt niin vasta sitten kutsutaan paikalle 1. varavaltuutettu Jari Valkonen.

  VastaaPoista
 6. Kiitos käynneistä plus kommenteista! Rainer ilmoitti minulle ettei mene valtuustoon, joten häntä on turha syyttää yhtään mistään. Olen puhunut ja tehnyt enemmän aloitteita kuin suurin osa valtuutetuista tulee puhumaan ja tekemään aloitteita koko valtuustokaudella. Olen tehnyt jopa yhden oikaisuvaatimuksen, joka lain mukaan pitäisi käsitellä välittömästi. Millään sanomisellani tai tekemiselläni ei ole ollut mitään virkaa, joten minkä helvetin takia menisin jonnekkin tsompienemmistöiseen valtuustoon tärväämään kaupungin rahoja ja heittämään hukkaan muiden tai omaa aikaani?

  Jos höpötän valtuustossa, se on sama kuin yrittäisi huutaa troolin sisään uivalle silakkaparvelle: ELEKÄÄ MÄNKÖ SINNE, TEIJÄN KÄYP HUONOSTI! Mikään ei uppoa tuohon valtuustoporukkaan, ei yhtään mikään. Mitä se hyödyttää, jos yhtenä jonon jatkossa, kuuntelen jotain ääliömäisiä jäävuorijuttuja tai vastustan vähemmistössä puupäisiä säästöpäätöksiä. Jos isot puolueet ovat päättäneet setelien kautta antaa ikäihmisemme veroparatiisiyhtiöiden käsiin, muuttuuko asia siitä miksikää, jos Haverinen ja minä saamme asian äänestykseen lopputuloksen ollessa 41-2? Jos tehdään kuntalaisille karmeita ja kalliita päätöksiä, ei se paranna yhtään asiaa, jos päätöksen tekokin tehdään kokouksia pitkittämällä kalliiksi!

  Noudatan hallituksen puheenjohtajan ohjetta: Jokaisen kaupunkilaisen on osallistuttava näihin säästötalkoisiin! Kun jään pois valtuustosta säästää kaupunki kokouspalkkioni ja kilometrikorvaukseni maksun. Ainoa tapa millä voin hyödyttää kaupunkia luottamustoimessani on se, että pysyn pois luottamustoimestani. Suosittelen samaa isojen puolueiden valtuutettujen enemmistölle - EI TEITÄ SIELLÄ TARVITA! Tehän teette kuten isot pojat ja iso täti käskee!

  Mutta vielä tuohon kysymykseen kiinnostuksesta. Luottamustehtävän hoito kiinnostaa, mutta, jos se viime valtuustokaudella oli vaikeaa niin nyt se on mahdotonta. Ei liian kivistä peltoa kannata kyntää eikä varsinkaan silloin, kun se on jäässä. Siihen on kaatunut moni Siperian kolhoosi ja siihen kaatuu tämäkin!

  VastaaPoista
 7. Kaapungin mottohan on KAUPUNKILAISTEN PARHAAKSI nyt sinä JAWA olet oikealla asialla pinestä purosta ne isot joet syntyvät.Koska talo on tapojaan muuttanut vaikka neljänvuoden välein vaidetaa osa piioista ja rengeistä,ei koskaan.

  VastaaPoista
 8. Se on kuulkaa niin, että nyt huseraa kaupungin hallinnossa kaikenmoisia muuttajia, lepovuorossa olleita ym. henkilöitä, jotka saavat vielä aikaan suuren tuskan tässä kaupungissa. On meinaan meno nyt sen laatuista.

  VastaaPoista
 9. Hellu rei ja eikun menoksi.Nämä homenokat jotka ovat istuneet unet ja ajat valtuustoissa luulevat ettei toiset osaisi hoitaa asiota paremin kun he.Ajetaan vain puolueen ja omaa etujaan mutta milloin ryhdytään toimimaan TODELLA KAUPUNKILAISTEN PARHAAKSI.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!