tiistai 13. toukokuuta 2014

KAUPUNGINHALLITUKSEN EPÄLOOGINEN TONTTUILU JATKUU NYT MAANVUOKRAUKSESSA

Kaupunginhallituksemme ei osaa, ei ymmärrä eikä ota tietoa vastaan - tämän se on reilun vuoden aikana osoittanut. Onkohan kaupunginhallituksen pöydässä tai kokoushuoneessa jotain maagista, kun sen ääressä jopa asiantuntijalautakunnan jäsenkin menettää asiantuntemuksensa. Näinhän kävi pari viikoa sitten.

Nyt sama porukka törttöilee maanvuokraussektorilla. Mitään logiikkaa et taaskaan löydä hallituksen toiminnasta. Jollekin kaupunki maksaa maasta kelpo vuokraa, joillekkin maksetaan vähemmän ja joillekkin kaupunki antaa maata käyttöön lähes ilmaiseksi. Sopii pohtia, missä kohdassa hallituksen harjoittamaa maapolitiikaa totetuu kuntalain luottamushenklöiltä edellyttämä kaupungin ja sen asukkaiden etu. Entä onko maapolitiikkamme menestyksellistä taloudesta vastaamista, jota laki edellyttää hallitukselta?

Mm. epäselvien taloudellisten tilanteiteiden vuoksi kuntalaki velvoittaa jokaisessa kunnassa olemaan tarkustuslautakunnan. Aikaisemmin tarkastuslautakuntamme puuttui ärhäkästi kaupungissamme harrasttetuihin taloudellisiin ihmeellisyylsiin. Kuinka käy nyt? Tyssääkö kaikki golfmailaan nojailuun?

MAAPOLITIIKAN KUKKASEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ

6 kommenttia:

  1. Kaupunkin touhussa ei ole vuosiin ollut mitään logikkaa samaten puolueissa tänään jaa huomenna ei.

    VastaaPoista
  2. Saako täältäkin jotain uutista http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20142517-21.HTM

    VastaaPoista
  3. Kummallisen hiljaa ovat bloggaajat ja valtuutetut Hyttyskarille suunnitellun tuulipropellin tiimoilta. Saas nähdä on ympäristölautakunnan jäsenillä "munaa" ottaa ohjat käsiin lupa-asian tiimoilta. Taitaa hallituksessa olla kulissien takaisia lobbaajia asian puolesta,,,,, ja siis kaupunkilaisia vastaan. Toivotaan nyt kuitenkin kansalaisilta mahdollisimman aktiivista valitusten tekoa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Jos hiukankin käytettäisiin järkeä, kuunneltaisiin sunnitellun ropelin kaavaillun sijaintipaikan lähellä asuvia kaupunkilaisia ja katsottaisiin tulevausuuteen: UUSIKAUPUNKI JULISTETTAISIIN TUULIVOIMAVAPAAKSI KAUPUNGIKSI!

    VastaaPoista
  5. Politikoilta voi odottaa mitä vain, tänään eduskunnassa kauhea oivallus yhdeltä kansaedustajalta työttymyys kohdistuu kaikista pahiten työttömään.
    Uskotko sinä java pitääkö väittämä paikkansa

    VastaaPoista
  6. Kiitos käynneistä ja kommentistasi! Jos on hullua eduskunnassa, niin vielä hullumpaa on kuntatasolla ja nimeen omaan Uudessakaupungissa. Kaikkialla muualla naurettiin talotehtaan tarjoamalle Tontonmäki-kuviolle, meillä se toteutettiin, tehtiin miljoona vahinko veronmaksajille ja SAMAT TOLKUN IHMISET JATKAVAT EDELLEEN VALLASSA!

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!