tiistai 14. marraskuuta 2023

ELÄMME RAJUA KASVUN AIKAA




Valtakunnan hallituksen linjaukset kiihdyttävät asuntokauppaa melkoisesti. Vuodenvaihteessa ensiasunnonostajat menettävät merkittävän edun. Tästä johtuen Uudessakaupungissakin asuntokauppa kiihtyi ja kiihtyy edelleen. Etätyömahdollisuudet ja asuntojen hinnat voidaan lukea eduksemme. Meiltä saat tuhdisti isomman asunnon haluamastasi paikasta kuin esim. vastaavalla hinnalla Turusta. Nyt niin maaseutu kuin keskustan kohteet tulisi nostaa pian esille, jottei tämäkin kasvubuumi karkaa muualle. Oikealla markkinoinnilla annamme kaupungistamme julkisuuskuvan, joka saa väen kirmaamaan tänne etsimään itselleen suotuisinta asuntoa. Voimme tarjota merta, maaseutua ja maailman moderneimmalla koulukiinteistöllä maustettua keskustaajama-asumista.



Uudenkaupungin kasvun ainoa rajoittava tekijä voi kummuta täältä eli hölmöt nostavat esiin jonkun negatiivisen asian, joka muuttaa paikkakuntamme vastenmieliseksi muuttokohteeksi. Nyt jos koska Uudenkaupungin tulee antaa itsestään positiivinen, yhteistyöhenkinen kaikkiin ikäryhmiin myönteisesti suhtautuva kuva. Nyt ei pidä kiihottaa kinaa ruokkivaa keskustelua, joka tähtää palvelujen lakkauttamiseen säästöjen vuoksi. Nyt täytyy kasvun kautta turvata esim. niin ikäihmisten kuin lasten palvelujen laatu ja kehitys. Positiivisessa hengessä voisimme nostaa esille Pyhämaan kouluineen. Kaupunkisuunnitteluvaliokunnassa asia nostettiin esille, mutta nyt myös markkinointiosaston täytyy herätä - tätä vuotta ei jatku kuin puolitoista kuukautta, tuon jälkeen loppuu ensiasunnonostajien etu ja kasvubuumi valui siltä osin ajan hautaan!

7 kommenttia:

  1. "Positiivisessa hengessä voisimme nostaa esille Pyhämaan kouluineen"

    Uusikaupunki pitää huolen reuna-alueidenkin koululaisista. Pyhämaankin vähenevät oppilaat pääsevät uuden Wintterin upeisiin ja loistavia oppimistuloksia synnyttäviin tiloihin. Ties vaikka nykyisen koulun tiloissa olisi jokin vielä ilmaantumaton sisäilmaongelma mutta Wintterissä ei aikakaan ole. Pyhämaa ei odes kaukana Uudenkaupungin keskustasta, vaivaiset 22 km ei ole mikään matka vaikka tie on mutkainen, talvella aamuisin kenties auraamatonkin ja liukas mutta huomaat, että matkakin voi olla elämys eikä vain perille tulo.

    VastaaPoista
  2. Valitse Uusikaupunki älä edes harkitse vaihtoehtoja !

    VastaaPoista
  3. En aio enää vaieta
    https://www.vakka.fi/mielipiteet/en-aio-enaa-vaieta-6.221.143516.02bbe4e261

    VastaaPoista
  4. Thank you for your informative and well-crafted post. It made a difference!

    VastaaPoista
  5. Tunsiko Java itsensä kaupunkisuunnittelujaoston kokouksessa kenties kiiskiseksi ?

    VastaaPoista
  6. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Hyvin olen saanut asiani esille yhteistyökykyisessä ja pääsääntöisesti positiivisesti myös haasteisiin suhtautuvassa kaupunkisuunnitteluvaliokunnassa. Toivotaan, että pian alkaa tapahtumaan positiisia asioita. Olen aika lailla odotusten suhteen samoilla linjoilla kuin Hatunen ja toivon persuilta jämäkkyyttä hallituksessa! Haluan korostaa, että minulla ei ole mitään siteitä eikä asemaa persujen puolueorganisaatiossa!

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!