keskiviikko 17. joulukuuta 2014

TAAS PALJASASTUI PUOLENMILJOONAN EURON KUPLA - HUOLIMATTOMUUTTA, OSAAMATTOMUUTA VAI RAJUA USKOA TUURIIN?

Ei ollut hurraamista viime valtuuston aikana jolloin vainottiin, valehdeltiin ja uskottiin utopioihin. Tuon seurauksena jäi uudelle valtuustolle miljoonien eurojen munausten tasapainottaminen. Tasapainottaminen on sujunut niin ja näin huithapeloiden, mutta onneksi autotehtaamme teki aikoinaan Mersu-diilin, jonka myötä kaupunkiimme on suorastaan satanut uusia työpaikkoja. Tästä johtuen taloutemme paraanee väkisinkin, vaikka päättäjät lyövät kapuloita kehityksen rattaisiin kuin hullut mottimiehet halkoa pinoon.

Meidän hallituksemme ei tiedä eikä eikä isommin pohdi sitä, kuinka vatupassi ja kirvesmies voi olla kalliimpi 15 tn Volvo kaivuria ja kuskia. Ajattelevatko hallituksen jäsenet kenties, että vatupassissa on jotain paljon Martellia tai Monneta kalliimpaa vai onko kyseessä yksinkertaisesti onnettomien päättäjien äärimmäisen surkea kyvyttömyys tai huippuluokan välinpitämättömyys? No nyt paljastuu bioetanoliutopian koko hinta kaupunkilaisille. Useista huomautuksista ja esityksistä huolimatta taas kerran kaikki on saanut valua päättäjien tekemättä vähääkään mokan torjumiseksi ja niin puolimijoonaa euroa kaupunkilaisten rahoja on lurahtanut valuutan walhallaan.

Lieneekö meidän oikeistoenemmistöisen hallituksen ongelma siinä, että kaiken takana ovat perinteiset viljelijä- ja juristijohtoiset puolueet. Näissä ammateissahan ei työn suhteen voi puhua tulosvastuusta. Oikeudessa juristi voittaa aina ja tulipa satoa tai ei niin viljelijän laariin sataa aina rahaa. Olisiko siis viimeinkin opittava tehdyistä armottomista mokista ja pistää hallitukseen enemmänkin pätevät kuin puolueille sopivat oman edun ajajat. Muutokseen on mahdollisuus tammikuussa, tuolloin kannattaisi samalla vaihtaa ainakin yksi keskeinen lautakunnan puheenjohtaja ellei peräti kaksi!

                                 Täältäpä löytyy pohdittavaa, minne meni puolimiljoonaa?


                                        SIINÄ TEILLE JOULUA JA YULEVAA VUOTTA!


3 kommenttia:

  1. Eiköhän kaupunkia pitäisi virkamiesten ohjastaa , ainakin joidenkin hankkeiden seurannan takia.

    VastaaPoista
  2. Kiidos viestistä ja lukemisista! Minua ei ole opastanut yksikään virkamies. Olen lukenut heidän opastustensa rivien välistä, mutta sepä ei kiinnostanut/kiinnosta päättäjiä. He noudattavat virkamiesten opastusta sokeasti ja se on maksanut/maksaa miljoonia!

    VastaaPoista
  3. Voisitko Java selvittää, mikä tekee ukilaisista hammaslääkäreistä niin ainutlaatuisia, ettei heille riitä työehtosopimusten mukaiset lisät. Vaan heille pitää maksaa jopa arki-illoilta kolmin-/ nelinkertaista palkaa päivystyksistä ja päälle 100 euron "starttiraha", matka-ajan palkat ja -korvaukset. Onko samansuuntaista "paikallista sopimista" harjoitettu muidenkin ammattiryhmien kohdalla? Mihin se säästäväisyys on unohdettu?

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!