lauantai 13. joulukuuta 2014

Murheellisen valmistelun ja surullisten päätösten kaupunki!

Viime tiistaina kaupunkimme valtuustossa oli historiallinen esitys. Kerrankin esitettiin satsaamista kaupungin kehittämiseen. Kuoliaaksi säästämisen sijaan tätä on, kuluvan valtuustokauden aikana, vaatinut SDP. Kuinkas kävi, kun kehitys esitys saapui valtuustoon? - Se kaatui demarijohtoisen vasemmiston vastustukseen. Syy lienee joko se, että esitys tuli oikealta tai se, että demarijohtoisen vasemmiston ei olekaan tarkoitus käyttää veronmaksajien rahoja kaupungin kehittämiseen.

Pieni vilkaisu kaupunkimme lähihistoriaan paljastaa missä mentiin ja mitä tiedetään. Kaupunkiamme on hehkutettu oikeaksi elinkeinoelämän Mekaksi, mutta kaikki faktat osoittavat päinvastaista: Ei uusia yrityksiä, ei uusia työpaikkoja, ei parantuneita palveluita, ei laskeneita veroja tai taksoja vaan aivan täysin päinvastaista. Se joka pitää tätä toistuvaa epäonnistumista suurena elinkeinopoliittisena menestyksenä, osoittaa sen, että ei tiedä mitään menestyksestä ja vielä vähemmän elinkeinoelämästä.

Kehittämisen sijaan vasemmisto olisi ollut valmis antamaan, mafiatyylisesti edenneen esityksen mukaisesti, 37 000€ rahaa paikallislehdelle. Kun katsomme täst´ vinkkelist ihmisiä ja viime vaalien rahoitus sekä tukikuvioita, voidaan todeta kaiken takana olleen velan takaisinmaksun tai rahoittajan äänen noudattamisen. Määrätyt tyypit saivat rahaa ja palstatilaa ja nyt oli takaisinmaksun aika. Jossain yhteiskunnissa tätä sanotaan korruptioksi, mutta meillä on se on normaalia toimitaa.

Vasemmistomme tukee yrittäjien esitystä, jota ei laadi yrittäjä ja jonka pistää liikkeelle ei yrittäjä ja jonka tuo hallitukseen ei yrittäjä. Mikä koomisinta, koko ketju päättyy siihen, että anottu raha pitkälti päätyy esityksen laatineen ei yrittäjän työnantajalle. Tämä taas jatkaa vääristelevää utisointia raumalais-laitilalaisesta Winnovasta... Näin tämä paletti pyörii, mutta kuinka kauan? - Ottavatko vaemmistolaiset vallan vasemmistossa vai jatkavatko samat nynnyt ja vasemmiston ökyporvarit edustajina kaupunginhallituksessa hyysäten lähipiiriään hamaan kuntaliitoksen asti?


3 kommenttia:

 1. Nyt puhut asiaa Java V. - Kokoomuksen ehdotus ( 75.000 euroa keskustan ja elinkeinojen kehittämiseen) oli sikälikin avoin ja reilu, että se oli ennakkoon kaikkien tiedossa. Ei tullut puskista kuten esitykset usein tulevat demareilta.
  Lopputulos on se, ettei budjettiin jäänyt senttiäkään U:gin yrittäjille, ei U:gin Sanomille, ei torikauppiaalle. - Mahtaa nyt olla hyvä mieli kaikilla ?

  VastaaPoista
 2. Lähetystöt jatkavat työtään kaupungintalolla. Asia näyttää nyt ulospäin siltä, että kaikki pyytäjät olisivat jääneet rahatukea. Näinhän se ei ole. Viranhaltijapäätöksin raha on ennenkin siirtynyt erinäisiin tarkoituksiin. Myös jatkossa.

  VastaaPoista
 3. Viranhaltijapäätöksin mennään

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!