maanantai 27. heinäkuuta 2020

SUOMEN JÄTETTÄVÄ RASISTINEN JA KUOLEMAA KYLVÄVÄ EU

EU:n ja sen jäsenmaiden aikaansaannokset kauhistuttavat, kurjistavat ja tappavat afrikkalaisia. Katsokaa mitä EU:n siunaama ryöstökalastus on saanut aikaan Afrikan sarvessa. Nyt EU:n kalastusalukset imuroivat Afrikan rannikkoa Välimerellä. Tästä ovat seuranneet ja seuraavat miljoonien ihmisten pakolaisaallot. Aikoinaan Suomi halusi EU:n jäseneksi, jotta pääsisi päättäjien pöytään levittämään inhimillisyyttä. Vaikka noissa pöydissä on vihervasemmistomme hyvin edustettuna, afrikkalaisten nälän on aina voittanut halpa tonnikala ja vastaavat ryöstötuotteet.

Kaikessa päätännässä Suomen päättäjien toiminta on tähdännyt kieli edellä Saksan ahteriin. Muistakaapa Kreikan pelastuspakettia. Käytännössä tuolloin pelastettiin holtittomasti Kreikkaa rahoittaneet Saksan pankit. Niillä vähillä apurahoilla, jotka pääsivät Kreikkaan perille, velvoitettiin maa ostamaan aseita ja mistäs muualta kuin Saksasta. Kun muu maailma pisti Saksan autoteollisuuden maksamaan miljardien eurojen sakot ja korvaukset dieselhuijauksesta, mitä teki meidän niin ilmastosta huolissaan oleva pääministeri: Hän hylkäsi hybridi Volvon ja tälläsi ahterinsa savuavan BMW huijausdieselin nahkaiselle takapenkille! Siinä käytännön ilmaston pelastamista ja vihreyttä kerrakseen.

Valtamediamme vaikenee kaikesta mainitusta, mutta kertoo kauhujuttuja Kiinan toimista Afrikassa. Pientä ovat kiinalaisten aiheuttamat murheet, jos niitä verrataan muutaman EU-maan aikaansaannoksiin. Sopii kysyä vakkapa libyalaisilta, irakilaisilta tai afrikkalaisilta kumi/kaakaoplantaasien työntekijöiltä, kuin kivaa oli touhuta eurooppalaisten pussiin. Ei kannata unohtaa myöskään Nigerian öljykenttiä epäinhimillisine työoloineen ja luonnon tuhoamisineen. Kun tähän vielä ynnätä eurooppalaisten himoitsemien Kongon veritimanttien avulla rikastuminen sopii kysyä: Miten EU:n pöydissä istuskelevat vihervasemmistolaiset ovat parantaneet maailmaa? Tyly vastaus on: EI MITENKÄÄN!

Olisiko Suomen aika nostaa rasistisen EU:n mustat saavutukset, kylvämä kurjuus ja kuolema esiin ja vaatia muutosta vai onko niin, että Suomi istuu Brysselissä vain ja ainoastaan Saksan kumileimasimena. Nytkin Suomi nostaa veroja, jotta kivihiilienergian Saksa voi niitä laskea. Vai olisiko tehtävä täyskäännös ja valittava hukkuvan rasistisen ja kuolemaa maailmalla kylvävän Euroopan sijasta uusia yhteistyökumppaneita? Jospa emme tuomitsisi ennalta vieraita kulttuureita Etelä-Amerikassa ja Aasiassa, vaan ryhtyisimme ilman Saksan ohjausta käymään suoraa kauppaa mainittujen kulmakuntien kanssa. Eteläamerikkalaisilla ja aasialaisilla on tarjota juuri sitä, mitä Suomelta puuttuu ja päinvastoin. Ilman EU:ta voisimme käydä mainiosti rehtiä kauppaa ja siten vaikuttaa positiivisesti, ilman välistä vetäjiä, maailman asioihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!