tiistai 17. joulukuuta 2019

S. MARIN kuin O.V. KUUSINEN

Sanna Marin aloitti nihkein odotuksin pääministeriytensä. Monet kuten minäkin päätettiin antaa naiselle mahdollisuus näyttää yhteistyökykynsä Suomea yhdistävänä pääministerinä. Vain vajaa viikko, ensimmäinen välikysymys ja Suomi näki, etteivät Sanna Marinin eväät riitä Suomen hallituksen vetämiseen. Veikkaan hänen hallituksensa kannatuksen olevan Suomen kansa keskuudessa pian yhtä alhainen kuin Otto-Ville Kuusisen Terijoen hallituksen  aikoinaan.

Sanna Mariniille oli jaettu hyvät kortit, joilla yhdistää kansa taakseen. Kaikkihan olivat lähes samaa mieltä välikysymyksen sivuaiheesta: Lapset päästetään maahan, mutta verta janoaviksi ja niittäviksi terroristiksi lähteneet äidit pysykööt poissa Suomesta. Lienee kaikille selvä, että Haavisto toimi väärin, johti pelolla ja pakolla ulkoministeriötä sekä heitti, oman mielensä vastaisesti toimineen, mutta lain puolelle asettuneen virkamiehen syrjään ja muunteli puheitaan. Tähän täkyyn Sanna Marin ei tarttunut, istui tylynä kuin jäätynyt zombi ja lopulta jyrisi itsekkäästi: MINUN HALLITUS, siis MINUN HALLITUS .... KOKOOMUS SAA HÄVETÄ. Kerrassaan käsittämätön ulostulo naiselta, kenen tie oli aukeamassa aina presidentin virkaan asti - SE TIE OLI ja MENI!

Sanna Marin osoitti, että hänen eväillään pärjätään yliopistoympyröissä ja määrättyjen puolueiden toveripiireissä, mutta hänen eväillään eli itsekkyydellä ja öykkärimäisen törkeällä käytöksellä ei olisi koskaan tehty uraa kaupankassana. Kaupankassan tulee huomioida lähimmäiset, käyttäytyä kohteliaasti pärjäkseen työssään. Ikävä kyllä kaupankassoista, heidän eväistä plus muista tavallisista suomalaista duunareista on pula Arkadianmäellä ja etenkin työväenpuolueissa. Toisaalta sama ongelma on maakunnissa esim. Uudessakaupungissa ja Raumalla, jossa herrat ovat myös politiikassa tehneet duunarirengeistä nöyriä käskyläistovereita - SE SOSIAALISUUDESTA ja DEMOKRATIASTA...

7 kommenttia:

 1. Marin pelasi korttinsa tyhmästi, sana hävetkää oppositio ja vielä kokoomus. Onko valehtelu arvo jota hallitus voi tehdä ja sitä ei tarvi hävetä. Kouluihin opetus valehtulu kunniaan ja välikysymyksen tekijät häpeä paaluun kirkon eteen.

  VastaaPoista
 2. Törkeää käytöstä pääministeriltä. Seuraavaa on hyvä etsiä nopeasti, sillä tätä meininkiä ei kukaan katso kauaa.

  VastaaPoista
 3. Puuhakotouttamisohjelma Ukiinkin

  Maahanmuuttaja­nuorten kotouttamiseen jaettu jättisumma suli puuhasteluksi: Vantaa sai EU-rahoilla aikaan vain kahden kilometrin juoksukisan - Vantaa | HS.fi
  https://www.hs.fi/kaupunki/vantaa/art-2000006345067.html

  VastaaPoista
 4. Kyllä sen näki jo edustakuntavaalien aikaan, että hiukankin kun Marin joutui epämiellyttävään tilanteeseen haastatteluissa, niin sen jälkeen alkoi pinna kiristyä ja tiuskinta alkamaan.

  Odotin että olisi mennyt muutama kuukausi, että paineet olisi nousseet niin korkealle että tämä käytös tulisi esiin, mutta eipä mennyt kuin viikko.

  VastaaPoista
 5. Marin on täysin sopimaton ministeriksi. Pinna palaa liian helposti. Kansainvälisissä tehtävissä Marin saattaa kiukunpuuskassaan aiheuttaa suurta vahinkoa koko maalle.

  VastaaPoista
 6. Javalla joku fobia itseään nuorempia naisia kohtaan?

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Mielestäni perustelen hyvin tapauksen Marin. Olen aina korostanut positiivisesti nuoria politiikan tulokkaita ja paikallisesti tukenut heitä yli puoluerajojen. Uudessakaupungissa pidän politiikan suurimpina menetyksinä Sanna Lovenin poistumisen päätäjien joukosta - hän sai suunsa auki ja pystyi yhteistyöhön yli puoluerajojen. Kuten totesin Marin on osoittanut käytöksellään totaalisen kykenemättömyytensä nykyiseen tehtäväänsä - se ei ole mielipide vaan synkkä fakta, näytöt ovat selvät!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!