maanantai 9. joulukuuta 2019

HAAVISTO: Julma, itsekeskeinen ja häikäilemätön peluri!

Tiesittekö, että meidän ulkoministerimme on järjestänyt potkut viestintäministerillemme? Näin kävi vuosia sitten, mutta kelataan kehiin ensin hiukan muutakin. Ulkoministeri Haavisto nousi menneillä viikoilla esiin ulkoministeriössä aiheuttamistaan sotkuista. Pää kallellaan kuin entinen arkkipiispa hän vetosi nöyristellen kansaan. Ensin Haavisto kielsi tehneensä mitään väärää, mutta lopuksi hän kuitenkin varuilta pyysi anteeksi tekemiään virheitä. Ulkoministeriön epäselvyyksiä Haavisto pisti mm. kännykän toimimattomuuden syyksi.

Meillä ulkoministerin jakkaraa kuluttaa ylioppilas, joka mielellään tituleeraa itsensä huomattavasti korkeammalle akateemisessa asteikoissa. Kun ministerimme kärähtää jostakin, pistää hän pään kallelleen ja uikuttaa kuin pikkumopsi, joka on vahvasti puraissut isäntänsä jalkaa verhoavaa tohvelia. Näin nynnyillen Haavisto on selvinnyt valtamedian suosikkina. Kuitenkin Haaviston ministerin uran heikoilla eväillä hoitamattomuudesta eli tietämättömyydestä/osaamattomuudesta suomalaiset maksoivat eilen, maksavat tänään ja maksavat huomennakin miljoonia euroja : henkilö pisti, jälleen kerran, kallon kenoon, pyysi tietämättömyyttään Caruna kaupoissa anteeksi ja myös sai anteeksi valtamedialta, vaikka kansa maksaa mokaa hamaan tulevaisuuteen!

Mutta auta armias, jos joku asettuu tietämättömyydestä ja koulutusvajeesta kuuluksi tulleen ministerimme kanssa eri katsantokannalle, silloin Haavisto ei pistä päätä kallelleen ja näytä katuvalta kuin maljakon rikkonut kissan pentu. Puolustuskannalla Haaviston härskiys pulpahtaa pintaan ja vastapeluri saa julman kohtelun: Kokemus tai osaaminen eivät paina vaakakupissa vähääkään, kun ministerin kenkä heilahtaa vasta-ajattelijan/osaajan ahteriin! Eikä tämä ole ministerishenkilössä mikään uusi puoli, sillä jo 1994 sai Timo Harakka tuta Haaviston herkkähipiäisyyden ja julmuuden. Vihreiden Vihreän langan päätoimittajana häärinyt Harakka erehtyi kysymään Haavistolta: Ookkona homo? Ja niin kenkä heilahti, kaapinoven raosta, Harakan ahteriin, vaikka homohan Haavisto oli ja lienee sitä yhä. Jopa valtamedia tarjoaa, vaietuilla sivuillaan, vahvistukset edellä mainituille episodeille, joten vilkaiskaa linkki:

LINKKI:

 Henkilökuvassa Pekka Haavisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!