perjantai 22. marraskuuta 2019

PETELIUS PALJASTAA VIHREIDEN PINNALLISUUDEN!

Miksi Petelius ainoastaan pyytää anteeksi saamelaisilta? Jos Petelius todellakin välittäisi saamelaisista eikä vain hakisi julkisuutta, hän esittäisi saamelaisten oikeuksien ratifiointia - PETELIUS ON KANSANEDUSTA, HÄN VOI TEHDÄ ANTEEKSIPYYTELYJEN SIJAAN ESITYKSIÄ SUOMEN KORKEIMMASSA LAKIASÄÄTÄVÄSSÄ ELIMESSÄ. Käsittääkseni vihervasemmiston hallitsema Suomi on ainoita ellei peräti ainoa EU maa, joka ei ole ratifioinut vähemmistökansojen oikeuksia. Toiminnallaan Petelius osoittaa olevansa ainoastaa itsekäs linssilude ja yksinkertainen näyttelijä, jonka viimeinen huomionsaamiskeino löytyi eduskunnasta.

Saamelaisilla on oikeus päättää omalla alueellaan kulttuurista ja kielestään, mutta taloudellisista asioissa ja maankäytössä saamelaisilta uupuu päätösvalta. Syy tähän löytyy kaikessa yksinkertaisuudessa mm. kaivoksista. Saamelaisten ei anneta jarruttaa/hyötyä Suomessa harjoitetusta kaivostoiminnasta, saamelaiset eivät saa edes perustaa alueelleen kasinoita kuten intiaanit tekevät USA:n reservaateissa. Maassamme kaivostoimintaa hallitsevat kansainväliset yhtiöt, jotka ulosmittaavat voitot ja jättävät sotkut paikallisten murheeksi. Kaivostoiminnan tänne jäävä vähäinen taloudellinen hyöty kanavoidaan pääasiassa kivihiili-Helsinkiin VIHERVASEMMISTON MEKKAAN!

Meillä riittää rahaa pääkaupunkiseudun passiiviväestön elostelupuitteisiin, mutta kaivoksiimme ja niiden voittojen pitämiseen maassamme ei juurikaan suomalaista rahaa riitä. Ainoita viime vuosien investointipoikkeuksia lienee Talvivaara. Muistelkaapa kuinka hyvin Talvivaaran ympäristöhaitat huomioitiin tuolloisen ministeri Ville Niinistön johdolla. Meidän vihervasemmistolaisella sähkö tulee töpselistä -porukalla ei ole pienintäkään halua saatikka kykyä edustaa koko Suomen kansaa. Pirkka Pekka Peteliuksen ulostulo on kuvottava esimerkki pääkaupunkilaisten yksinkertaisuudesta, ylimielisyydestä ja kansalle selän kääntämisestä.

LINKKI:

Saamelaiskäräjät esittää ILO 169 -sopimuksen käsittelyn siirtämistä seuraavalle eduskuntakaudelle – Mitä hyötyä sopimuksen vahvistamisesta olisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!