maanantai 4. huhtikuuta 2022

HOITAJAT VAIN MARININ KALEERIORJIA

Jokaisen pitäisi viimeinkin hoksata ettei SDP ole millään tavalla työväenpuolue. Eikä puolueen toimet tue mitenkään tavallisen suomalaisen saati köyhemmän tallaajan aseman parantamista. Ennen vaaleja SDP käyttää rahaa äärettömän härskiin propagandaan, siinä kaikki on sallittua vallantavoittelun ollessa todellinen toimintamotiivi.


On kerta kaikkiaan kuvottaa nähdä, kuinka puolue kohtelee lakossa olevia hoitajia. Sen sijaan, että otettaisiin edes velkaa tämän ammattikunnan aseman pelastamiseksi, ryhdytään muuttamaan lakia niin, jotta hoitajat voitaisiin kaleeriorjien tavoin pakottaa työpaikoilleen. Kyseessä on äärimmäisen ikävä tilanne hoitajien ja heidän potilaidensa kannalta.

On siis kerrassaan käsittämätöntä, miksi joku tavallinen kulkevainen voi äänestää demareita, joita hallitsee käsittämättömän epäinhimillinen lääkärijuntta. Puolue on kadottanut kaiken inhimillisyytensä niin valtakunnan kuin kuntien tasolla. Jälkimmäisestä hyvä esimerkki löytyy A-killan rahoituksen estämisestä Uudessakaupungissa. Kuvottavaa epäinhimillisyyttä!

1 kommentti:

  1. Olemme heikomman puolella, mutta vain puheissa. Näin toimii sdp

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!