maanantai 17. elokuuta 2020

HALLITUKSEN MYSTISET KORONALINJAUKSET

Hallituksemme on koronantorjunnan suhteen pihalla kuin lumiukko. Maahan lappaa väkeä maalta mereltä ja ilmasta. Kukaan ei tiedä heidän kenties kantavan koronavirusta. Syy on hyvin yksinkertainen: TESTAUS EI TOIMI - KARANTEENIT EIVÄT TOIMI. Ainoa paikka, jossa maahantuloa kyetään kontrolloimaan täydellisesti, löytyy Turusta ja sen lentokentältä.

Ja mitä hallituksemme tekee: SE SULKEE TURUN LENTOKENTÄLLE SAAPUVAT KORONAA TUONEET LENNOT! Tämä on varsin ääliömäistä toimintaa, eikö mieluimmin pitäisi ottaa oppia Turusta tai keskittää lentoja sinne, koska siellä kyetään hoitamaan maahantulo testien ja karanteenien suhteen laadukkaasti?

Valtamedian ilmoittamat luvut koronaan sairastuneista herättävät ihmetystä: Jos Turun lentoasemalla ilmenee testeissä yli 20 koronaan sairastunutta, kuinka koko maan sairastuneiden luku on alle 20 eikä se nouse edes seuraavana päivänä. Luulisi pääkaupunkiseutuvetoista valtamediaa kiinnostavan moinen matemaattinen mysteeri. Ja paskat valtamedia po. luvuista välittää, sitä kiinnostaa stadionin avajaiset. Voisi valtamedia julistaa senkin, että tuohon alipakatulla työvoimalla teetettyyn iäisyys projektiin upposi yli 300 milj. euroa eli sama summa kuin kotimaiseen maataloustukeen vuodessa. Toinen valtamedia unohtama juttu putkahtaa esiin stadionin lauantaisissa avajaisissa ja siinä kuinka nämäkin kemut levittävät pandemiaa. Mutta näistähän ei media hiisku; se kun ei sovi stadilaisten pirtaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!