perjantai 26. kesäkuuta 2020

USA:n demokraattinen puolue kiellettävä rasistisena?

Etelävaltojen lippua ei saa vilauttaa, Eskimo jäätelö täytyy kieltää, vanhat patsaat täytyy kumota, jos niiden taustalta löytyy rasismia. Jos tuo viimeinen pitää kutinsa, täytyy myös USA:n demokraattinen puolue kieltää rasistisena, sillä se kannatti sisällissodassa orjuuden jatkamista! Tietenkin myös espanjan kieli tulisi kieltää, siellä käytetään mustasta sanaa negro.

Suomessa ei onneksi olla kovinkaan herkkähipiäisiä vähemmistöjen suhteen. Kansaedustajaksi valittu henkilö on voinut kannattaa vähemmistöjen eliminoimista esim. uskonnollisen suuntauksen tai seksuaalisten taipumusten perusteella. Valtamedia hyväksyy vahvatkin ulostulot, kun toteat muuttaneesi mielipiteesi ja edustat vihervasemmistoa.

Tuleekin mieleen yksinkertainen konsti välttyä kaikelta ennen, omasta mielestään, niin hauskalta, mutta tänään tuomittavalta: Liity demareihin ja kadu. Mitä taas tulee USA:n presidentti mittelöön, näyttää siltä, että vastakkain asettuu täysin hassahtanut höyrypää ja unohteleva dementikko. Näitä kahta kahelia yhdistää kaksi juttua: rikkaus ja korkea ikä, joten: PYSYTÄÄN KAUKANA NATO:sta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!