sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Rasistisesta pakolaisten kohtelusta on päästävä eroon

Suomen liittyessä EU:n toitettiin meidän pääsevän päättäjäksi päättäjien pöytään. Päättäjien pöytään Suomi on nyt päässyt, mutta siellä roolimme on ollut enemmänkin joo joo -henkilön rooli. Koomisinta lienee esim. se, että pelastaessamme saksalaisia pankkeja eli kuten kansalle kerrotaan autteassamme Kreikkaa, olemme siinä ohessa ajautuneet kehityksessä EU:n pohjasakkaan. Siis miten tämä Suomen päättäjien pöydässä istuminen on auttanut suomalaisia saati kreikkalaisia? -EI MITENKÄÄN!

Nyt ollaan isojen kihojen kanssa päättämässä pakolaisten vastaanottamisesta. Kaikkialla pidetään itsestään selvänä, että pakolaisia tulee ja näitä reppanoita on autettava. Mutta onko kukaan pohtinut sitä, ettei yksikään äiti synnytä lastaan pakolaiseksi tai valtio kasvata lapsiaan pakolaisiksi. On jätetty kokonaan pohtimatta perussyyt: Miksi pakolaisia tulee ja mitä voitaisiin tehdä, että ihmiset voisivat elää omassa maassaan niin turvallisesti, ettei heidän tarvitse lähteä henkensä kaupalla pakolaisiksi.

Muistanette kuinka Suomi teki kymmenienmiljoonien eurojen sijoituksen lähettämällä risteilijän jahtaamaan afrikkalaisia merirosvoja. Kukaan ei koskaan pohtinut sitä, miksi nämä afrikkalaiset kalastajat ryhtyivät yht´äkkiä merirosvoiksi. Syy oli yksinkertainen, joku kalasti afrikan poikien kalat. Tuo joku oli EU ja Espanja. Suomi oli päättäjien pöydässä, mutta ei tehnyt mitään, paitsi auttoi kurjassa jamassa olevaa Espanjaa. Pitäisikö EU:n lopettaa ryöstökalastus ja siten hoitaa sen ilmansuunan merirosvous- ja pakolaisongelmat kuntoon ?

Eipä kymmenen  vuotta sitten Irakista, Syyriasta ja Libyasta paennut satojatuhansia ihmisiä maailmalle. Länsimaat EU ja NATO lähtivät levittämään demokratiaa kyseisiin maihin. Länsimainen demokratian levittäminen lähtee aina aseiden viennistä ja nyt ovat takana ne ajat, kun harvat terroristit hyppivät iloisesti Kalashnikoveilla ilmaa ampuen. Nyt tämä änkyräväki on modernisti aseistettua ja koulutettua. Niinpä joku ISIS veikko ei ammu ilmaan vaan suoraan kohti ja saa kynnelle kykenevät pakenemaan. Mitä Suomi teki päättäjien pöydässä, kun piru päästettiin irti?

Voisiko Suomi tai/ja jopa EU pistää boikottiin ne maat, jotka vievät aseita po. maailman kolkkaan? Voisiko Suomi ja EU käyttää pakolaisrahansa niin, että esim. sunnipakolaiset pääsivät johonkin rauhalliseen sunnimaahan ja shiapakolaiset shiamaahan. Näihin maihin ei tehtäisi pakolaiskeskuksia vaan koulutuskeskuksia, jotka jouten olon sijaan tarjoaisivat hyödyllistä tietoa ja taitoa kotimaastaan paenneille? Varmaankin tämä ratkaisu olisi inhimillisempi, halvempi ongelmattomampi kuin nykyinen pakolaiskäytäntö.

On  lyhytnäköistä ja rasista ottaa pakolaisia Suomeen, jos tarjolla on parempia vaihtoehtoja. Yksikään etelässä asunut ei halua muuttaa tänne kyntämään loskaa, jos on muita vaihtoehtoja. Meillä näiden asioiden ns. humaanit mielipidejohtajat ja päättäjät eivät koskaan joudu tekemisiin pakolaisten saati heidän huonosta kotouttamisestaan johtuvien ongelmien kanssa. Vai luuletteko, että Kataiset, Urpilaiset tai Stubbit törmäävät kotipihoillaan pakolaisiin? Entinen vihreä ministeri törmäsi pakolaiseen ja teetti tällä jopa pimeitä töitä, mutta eipä sekään saanut ministeriä hakemaan pakolaisesta muuta kuin henkilökohtaista hyötyä.

Pysähtykää kerrankin pohtimaan käytännön toimiamme esim. kehitysavun ja maahanmuuttajien suhteen. Me käytämme julmetusti rahaa, jolla sorkimme ihmisten tuhahtvuotisia perinteitä ja tapoja. He elävät väärin ja siksi tuputamme heille omaa länsimaista ylemmyyttä elämän ohjeeksi. Entäpä kun nämä samat ulkomaalaiset tulevat tänne keskuuteemme. Täällä heidän tapansa muuttuvatkin yhteiskuntaamme rikastuttavaksi positiiviseksi lisäksi, jota suojelemme suurella rahalla ja kutsumme lopputulosta monikulttuuriseksi yhteiskunnasta. Jos ensimmäinen em. toiminta ei ole rasismia niin sitten toinen on ja päinvastoin! Olisiko parempi, ettemme sotkisi toisten asioita vaan keskittyisimme omien sotkujen hoitoon - vai onko sekin rasismia?

Suomeen ei pitäisi ottaa vastaan ensimmäistäkään pakolaista ennenkuin kotoutus toimii käytännössä. On rasistista tuoda tänne ihmisiä, jos heillä ei ole täällä menestymisedellytyksiä. Onnettomasti toteutetusta kotoutuksesta kärsivät useat suomalaiset, se on jo perustuslain mukaan väärin! Eivät nämä asiat mitään ylen maagisia ole, kunhan osaa etsiä muitakin kuin ylen antamia tietoja.

2 kommenttia:

  1. Heh heh Loppuko Javalta ja Kreikalta rahat?

    VastaaPoista
  2. Vastaus. Kreikasta en osaa sanoa. Sen sijaan ukis.fi-sivulle on hyökätty jo tiedossa olevasta lähteestä ja varotoimena sivuston tietokanta on suljettu www-liikenteeltä. Odottelemme nyt korjaussarjaa jenkeistä. Jokunen aika koodaukseen tässä menee muiden töiden ohella.
    JAa

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!