tiistai 13. lokakuuta 2020

Populismin huippu: PÄÄMINISTERI ILMAN PAITAA!

Aikoinaan valtamediassamme herätti hilpeyttä naapurimaan päämies, joka esiintyi ilman paitaa. Jos naapurissa liikuttiin paidattomana vihreitä arvoja ylistäen eli ratsastettiin luonnossa, meillä pääministerin paidattomuus liittyi totaalisesti turhakkeisiin eli korujen esittelyyn. Ilmeisesti, ilmaisille turhakkeille perso pääministeri, muistakaa vaatekohu, vilautti paljasta pintaa, kun sai korut ilmaiseksi.

Muutenkaan hallituksemme toimet eivät myötäile vihreitä arvoja tai tue koronasta kärsivää tavallista duunaria. Finnair, joka vähentää väkeä, sai valtiolta 700 milj. euroa korontukea. Samalla hallitus korotti polttoaineveroja, joka heikentää tavallisten kulkevaisten ostovoimaa ja elintasoa plus kaiken kukkuraksi vie juuri niitä tärkeitä vientityöpaikkoja. Ja jos jollekin mainitun suunnan duunarille jäi vielä työpaikka ja tuloja, sen hallitus verottaa ja lähettää tukena kevyen verotuksen Etelä-Eurooppaan.

Lienee paikallaan muistuttaa Finnairin rooli, se lennättää eurooppalaisia Suomen kautta aasiaan ja aasialaisia Suomen kautta Eurooppaan. Eipä tuhon upotettua 700 milj. euroa voi pitää minään ekotekona. Mainitusta summasta olisi riittänyt miljoonalle suomalaiselle 700 euroa per nuppi tai 250 000 ravintolatyöntekijälle, parturille tms. 2 800 euroa nokkaa kohden. Muistakaapa sekin, että Ranskan porvarihallitus nosti koronan kanssa taistelleiden hoitajien kuukausipalkkaa 183 eurolla. Muistaakseni meillä vastaava summa jäi 180 senttiin ja tonnin kerta korvaukseen, jota ei maksettu.

Vientiteollisuuden sijaan meidän hallituksemme hyväksyy koronatukien jaon Huutokauppakeisarille, europarlamentaarikon bloginpitäjä vaimolle jne.. Tavallisen suomalaisen verottamisen lisäksi Suomi ottaa mahtavasti velkaa maailmalta. Voikin ihan perustellusti todeta, että meidän hallitus hyysää hyvin menestyvää eliittiä ja tietenkin Välimeren vähän kansalaisia verottavia maita.

Tulevaisuutta aprikoidessa, sopii nostaa esiin tilanne, jossa joku tarjoaa pääministerillemme ilmaisia nännikoruja tai posliinia. Joudutaanko tuolloin mahdollisia kuvia varten herättämään Jallu lehti henkiin vai tähtääkö pääministeri peräti Playboyn tai Hustlerin sivuille, ainakin Finnair on voideltu sopivia kuvausmatkoja varten. Se on ainakin selvä, että nyt työväenpuolueen pääministeri käänsi selkänsä työväestölle niin, että Soinikin takinkääntö tuntuu pieneltä palttoon ojennuksella. Se lienee selvää, että hallituksen vetäjä nosti poliittisen populismin aivan omiin sfääreihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!