torstai 6. helmikuuta 2020

NÄENNÄISINHIMILLISEN RASISMIN SIJAAN OSAAMISTA

Näennäisinhimilliset mamuin ystävät, jotka eivät todellisuudessa välitä vierasmaalaisten ongelmista pätkääkään toimivat suoraan sanoen äärimmäisen rasistisesti eli antavat maahanmuuttajien ongelmien kasvaa ja rojahtaa kantaväestön harteille. Kun nostin blogissani aikoinaan esille syntyneen ongelman ja siitä aiheutuvat mittavat kulut, minut leimattiin rasistiksi ja pyydettiin faktoja. FAKTOJA, JOTKA JOKAINEN TÄYSPÄINEN JA INHIMILLISESTI LÄHIMMÄISEEN SUHTAUTUVA KAUPUNGISSAMME KULKIJA NÄKI OMIN SILMIN! Nyt kaikki faktat on julkaistu, mutta mitään ratkaisuun tähtäävää keskustelua tai päätöstä ei ole syntynyt tai syntymässä.

Kaikki kaupunkilaiset ansaitsevat tasa-arvoisen kohtelun. Jotkut meistä eivät tunne paikallisia tapoja ja tästä johtuu se etteivät he osaa toimia, kuten suomalaisessa yhteiskunnassa toimitaan ja siksipä he eivät saa tasa-arvoista kohtelua. Sen sijaan, että maahanmuuttajien asioihin ja vieraaseen kulttuuriin sopeutumiseen valitaan asioihin täysin perehtymätön tyyppi, täytyisi meidän satsata tietämykseen ja kokemukseen varsinkin nyt, kun meiltä löytyy tehtävään loistavasti soveltuva ihminen. Olisi viimeinkin aika unohtaa henkilökohtaiset skismat ja valita tehtäviin kaverin/toverin sijasta pätevin henkilö.

Autotehtaan onnistuneesta henkilöstörekrytoinnista johtuen Uudenkaupungin katukuva kansainvälistyi huomattavasti. Kaupunkimme tarvitsee kansainvälisiin asioihin perehtyneen, kielitaitoisen ja koulutetun henkilön järjestämään ja toteuttamaan maahanmuuttajien onnistuneen kotoutusta. Haluan korostaa, että mielestäni tähän tehtävään löytyy sopiva henkilö Uudestakaupungista: Sami Laaksonen on itse onnistuneesti sopeutunut vieraaseen kulttuuriin, häneltä löytyy kielitaitoa ja kun hän vielä kantaa tohtorin titteliä, ihmettelen, jos häntä osaavampaa henkilöä löytyy julkisessa haussakaan vastaamaan Uudenkaupungin kotoutuksen organisoinnista ja toteutuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!