perjantai 9. huhtikuuta 2021

Tiedon tulo on viisauden alku vai pelko?Mikäli olen käsittänyt asian oikeinentisen kaupunginjohtajamme väitetään taustalta seuranneen päättäjiemme kokousta ja jopa osallistuneen siihenTämä varmaankin rikkoo vallitsevia pykäliämutta miten se on käytännössä vaikuttanut mihinkäänsitä sopii pohtiaMinistereillä on komppaniatolkulla avustajiajoten miksei sellaista voisi olla kunnan luottamushenkilöllä ja haittaako semikäli pohenkilön tietämys tulee omasta perheestä.


Entisellä kaupunginjohtajallamme on kymmenien vuosien kokemus kahden kaupungin huipulla toimimisestajoten hänen tietaidolleen löytyy aivan varmasti käyttöä Uudenkaupungin päätännässäEhkä pykäliä on rikottumutta toisaalta on varsin mielenkiintoistajos päättäjäkermamme käyttää huomattavia summia konsultteihinmutta toisaalta torppaavat ilmaiseksi saadun tiedon

Pitäisikö meidän mieluimmin päästää entinen kaupunginjohtajamme ääneen ennen kokouksia ja ottaa vastaan hänen tietotaitonsa sekä näkemyksensä kuin kauhistella miehen marginaalista roolia ja tupsahtamista totutun amatöörimäisesti sekä alkeellisesti toteutettuun nettikokoukseenDemokratia perustuu päätöksiinjotka taasen perustuvat tietoon plus kokemukseenKukaan ei voi väittää etteikö entinen kaupunginjohtajamme toisi rajusti lisää tietoakokemusta ja näkemystä kaupunkimme virkakunnan huipputyypeille päättäjistä puhumattakaanJos miehellä piisaa intoatarmoa sekä terveyttäniin mielestäni hänen panoksensa on tervetullut lisä yhteisten asioidenhoitoomme!

Suoraan sanoen minun tulee ikävä menneitä aikojajolloin jo aamukuudelta kävimme keskusteluja entisen kaupunginjohtajamme kanssaEmme olleet kovinkaan usein samaa mieltämutta aina keskusteluja käytiin ja aina ne johtivat johonkinJos meillä toimittaisiin nytkuten aiemminolisi valtakunnan huipulla tiedossa Uudenkaupungin ongelmatjoihin pohdittaisiin parhaillaan ratkaisua eduskuntatalon kabineteissa.

Toivon vilpittömästiettä entisen kaupunginjohtajamme ehdokkuus toteutuu Uudenkaupungin kuntavaaleissaJos SDP tai pro eivät tarjoa hänelle paikkaa ehdokaslistoillaniin minun puolestani hän voisi tulla perussuomalaisten listalleToisaalta hallitushan meillä hyväksyy ehdokkaatei tämä mikään yhden miehen päätöksillä etenevä puolueosasto oleMielestäni kaikki lisäarvo ja tietotaitojoka on tarjollatäytyy tuoda kaupunkilaisten vaalivaihtoehdoksi!

9 kommenttia:

 1. Java,erittäin iso hatunnosto sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ilman Koskea PRO kutistuu olemattomiin.

  VastaaPoista
 3. Demareille K. Koski olisi todellinen lottovoitto. Javan vihje pelastaa demarit vaalitappiolta.

  VastaaPoista
 4. Niin varmaan joo. Voi voi. Eikö riitä että rouva on edelleen ehdolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista makkarajuhla, K. Koski tuo satoja ääniä.

   Poista
 5. Onpa Java kääntänyt kelkkansa totaalisesti Kosken suhteen! Kutsutko myös Ryösää takaisin?

  VastaaPoista
 6. Java menettänyt muistinsa. Vanha mies.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Hyvin muistan menneet ja olen niistä oppia ottanut, siksi kirjoitan kuten kirjoitan. Minusta K. Kosken tietymys ja kokemus ovat tervetullut lisä päätöksentekoomme. Tuo toinen tyyppi, joka mainittiin, ei tuone mitään lisäarvoa päätäjien joukkoon, joten se hänestä!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!